- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk. -
-
válasz
fokukac
üzenetére
közben lefuttattam a netrisk-es keresést, és mindeközben ugyanaz a biztosító 38 ezerért szórja ugyanazt, ha nyomod a gombot, és újraszerződsz, de van már 35-ért is másik nagynevűtől, és 27 ezerért is a magyar noname biztosítótól.
De ha csak úgy elfelejted, és nem veszed a fáradtságot, akkor 53%-kal emelnek. És akkor az ember ne szidja az anyjukat...
Na mindegy.Nem lehet ezért beperelni őket, hogy különbséget tesznek az új szerződő és a régi között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 26
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -50% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest