- iPhone topik
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Velencevel az a pokoli szerencsem volt, hogy eddig ketszer voltam ott, mind a ketszer szakadt az eso, szoval a statisztikam szerint Velence esosebb, mint London, ahol szinten ketszer voltam, es mindketszer meleg napsutes volt.
Mindazonaltal eloszor autoval mentunk, parkolohaztol gyalog gps-el elkolbaszoltunk a SztMark terre, majd vissza, utbaejtve a Grande csatornat is athidalo modszerrel. Masodszor hajóval erkeztunk, futas akikotobol a terre, onnan kisetaltunk a palotahoz, a vizhez, a Sohajtozo hidhoz, meg ettunk 10 euroert egy gyenge kozepes pizzat. Eso ellenere iszonyat tomeg, esernyotenger. Persze csak szerencsenk volt, meg 2-3 orank, szoval ez mas.Asszonnyal romantikus csolnakazas biztos jo lehet a napsutotte osolemio grandecanalen, csak nem tudom elkepzelni.
Masegyebet nem tudok, kerem kaccsojja
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magisk
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB - Kártyafüggetlen, Fehér - 1 Év Garanciával
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest