Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem akarom elbagatellizalni a dolgot, de az ilyenekrol mindig az jut eszembe amikor leoltottak egy interjun mert nem tudtam fejbol megmondani, hogy a -878 sql hibakod sftp file transfer eseten mit jelent a mainframen. Mondtam nekik, hogy de tudom hol talalom meg a leirast, viszont az nekik nem eleg jo. Aztan amikor visszakerdeztem, hogy es a -907-est tudjak akkor csak hummogtek nagyokat...
Szoval mindamellett, hogy ertem mi a problemad a kialakult helyzeteddel, en azert nehany sikertelen interju miatt nem vagnek eret, minden ilyen egy tapasztalat, menni kell minel tobbre es elobb-utobb osszejon. 14 honap alatt volt kb 60 sikertelen interjum, aztan a 61. sikerult, ugyhogy csak kitartas.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest