Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz EQMontoya #52693 üzenetére

nálunk úgy van, hogy 5 + egy fél hely van felfestve egymás mellett és ide általában 4 autó szokott állni egy időben. ráadásul a 20 éves corsám nem túl széles, de hónapokig akár hova mentem, mindig max 10 centi volt a szomszéd autó és az enyém közt. rááltam 2* 3 centire, nem értett belőle, így kénytelen voltam egyszer "sietősen" kanyarodni, hogy érezze, állhatna odébb is. és lőn :C

• e=mc²

őstag

válasz EQMontoya #52693 üzenetére

Nekem a bal tukromet romaniaban tortek le tavaly nyaron. Parhuzamosan parkoltam jobb oldalon kb. 2 orat. Mire visszamentem, beultem, mondom valami nem stimmel. Akkor vettem eszre, hogy nincs ott a visszapillanto. A kocsi elott kb 2-3m-rel odebb voltak a darabok.

Valahogy sikerult visszarogziteni szigetelo szalag es csavarok segitsegevel, de igy is paraztam, hogy a hataron kiszurjak, es csak miert ne belekossenek. De nem tettek. Hazaig hasznalthato volt (400km).

Az utcankban az utobbi evekben (valsag mi?) megszaporodtak az autoval rendelkezo egyenek. Kb. 5 evvel ezelott mikor odakoltoztem, meg siman volt hely szinte az ablakom alatt. Aztan lassan par parkoloval arrebb sikerult mindig csak helyet talalni. Elkezdodott a heringezes. Egyszer csak a jobb oldalon nem lehet beszallni, mert ram alltak. Persze mindenki egymasra all, hogy beferjen meg egy kocsi.
    Melo utan hazaeres elott van kis vasarlas, kis ez, meg az, de 5 elott nem nagyon erek haza, na akkor mar nincs hely az utcaban.
    Gondoltam atallok a tomb masik felere, ott van egy kis bolt, mellette parkolo. Eleinte ott is volt hely, aztan mar ott sem. Nem baj, nem szeretem latokoron kivul hagyni a kocsit. Gondoltam visszajovok az utcankba es felallok vele egy olyan jarda szakaszra, amit nem hasznalnak a gyalogosok, a kialakitasa miatt. Egy ideig siman tudtam ott parkolni, aztan azon a kis helyen mar ket auto all. Persze egyik sem az enyem.
    Napjainkban mar komoly verseny folyik azert, hogy ki tud egyaltalan parkolni normalisan. A betonozott foci/kosarlabda palyat nem mondanam parkolonak, de van, hogy 5-6 auto siman rahajt estenkent.

Új hozzászólás Aktív témák