- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nekem már annyit se volt hajlandó senki megcsinálni, hogy a gyári alapjárati 650-es fordulatszámot feltegye 700-ra. Ugyanis 650-en pont úgy remeg az egész, tökéletesen eltalálva a rendszer sajátfrekvenciáját, hogy elhanyagoltabb hölgyismerőseim mindig sóhajtozva ültek mellettem a pirosnál, míg rá nem jöttem a vibráció okozta mellékhatásokra. 700 körülre pöccintve viszont olyan vibrációmentesen jár, hogy V12-esek is csak hümmögve állhatnának mellette.
De nem, Hayashima Fushimishi anno így lőtte be, ezért meleg motorral minden ilyen kocsi 5 személyes gruppenvibrátorként funkcionál. Mondjuk japánokból kiindulva ez annyira nem is meglepő. -
Tothgera30
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Chipelés felejtős, vagy át kell írni a teljes motorvezérlő elektronikát (pl.: Rigotech), vagy egy már átírtat beletenni. Egy kis beépíthető plusz modultól csak annyit fog érzékelni az autó mint ha hidegen járna, ezáltal több üzemanyagot présel az égéstérbe, viszont ez igen káros mellékhatásokkal jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest