Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Én egy 37xx-es Atommal szerelt Dell Venue tabletet használok néha (hosszú történet, a lényeg az, hogy vagy az asztali gép előtt használom ki a wow előtt eltöltött holtidőt, vagy lusta vagyok előkeresni a tabletet, és iphone-ról netezek még itthon is), abban is csak 32GB az eMMC, szóval a benne lévő 64 GB-os microSD kártyát hazsnálom háttértárnak, arra tökéletes. Programot nemigen telepítettem rá, Hearthstone-t játszottam rajta egy darabig, az SD-n volt telepítve, nem tűnt assúnak. Jellemzően egyébként az egész rendszer úgy ahogy van, jóval gyorsabb és gördülékenyebb, mint a Core2Duo-s HP laptopom, amit aztán ennek kapcsán most már vagy 2 éve elő sem vettem, vagy csak párhavonta.

Az igazi az lenne, ha le tudnék végre jönni a WoW-ról (bár már így is nagyon kazuár-üzemmódban vagyok, pár naponta egy-másfél óra van rá, szóval akár be is szüntethetném végre), és meg lehetne szüntetni az asztali gépet, játékra úgyis ott a konzol, iternetezésre meg kb bármi jó.
e=mc2: Netflix marha jól néz ki tévén *, nekünk a Sony okostévén van beépített lejátszó hozzá, dedikált Netflix és lejátszó gombokkal a távirányítón, azért elég feelinges onnét tolni. Bár a home server is ott vana tévé mellett, azon is fut Kodi/XBMC, ami elvileg szintén kezeli a Netflixet, de ugye ahhoz sem árt egy vezeték nélküli billentyűzet, hogy távirányítsd.
* Ahogy olvasgatom az első magyar tapasztalatokat, sokat panaszkodnak, hogy csak 720p a Netflix HD-je, nem tudom, hogy ez most piacspecifikus, vagy a konkrét filmtől, sorozattól függ, vagy valami egyéb dolog van mögötte, én ilyet nem tapasztaltam, itt gyönyörű fullHD kép van, szemben az Amazon Prime agyontömörített HD-jával, meg azzal, hogy ők gyakran SD-ben adják a cuccokat, a HD-ért meg van pofájuk az előfizetési díj mellett még külön pénzt kérni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest