Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.