Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jajj.
Nem tudom, milyen telefonod van, de szerintem ezek általában elég logikusak...egy kis ceruzát nem látsz valahol? az a szerkesztés ikonja.
Nekem a gyári android 5.1-en így néz ki, bekarikáztam neked:
Ha idehozod, szívesen segítek.
Amúgy az androidban az a legjobb, hogy az egész címtáradat a google-fiókodban tárolja. Tehát, mostantól akárhányszor költözhetsz másik telefonra, mindig ugyanazt a címtárt fogod látni, SOKKAL egyszerűbb, mint anno, amikor a nokiákon szernvedtünk a sim-es meg a saját kontaktokkal.
Sőt, hogy valami jót mondjak az apple-re, még a céges ájfónomon is csont nélkül bejön a privát telefonom címtára, két kattintás beállítani.Amit pedig Einstein kollega javasol, az is logikus, a címtárat a legegyszerűbb a google-fiókodban szerkeszteni, mert a nagygépen van billentyűzeted, és könnyeben átlátod a nagy képernyő miatt, és kinnyen ki lehet szűrni a duplikációkat, illetve könnyű egyesíteni az egyes névjegyeket - ezt célszerű egyszer megcsinálni, aztán többé nem lesz vele gondod.
-
e=mc²
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha android, es hozza van kapcsolva fiokhoz a nevjegy, akkor webes feluletrol szerkessz [link]. Igy joval gyorsabb es egyszerubb.
Mellesleg az, hogy hogy nez ki, es milyen funkciok hol vannak benne ez launcher, illetve tarcsazo app kerdese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest