- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bájdövéj, stock Androidon az is alap, hogy az egyes app-ok cache-ét tudom üríteni. Itt gyárilag ilyen funkció sincs, csak annyi, hogy az egész app törlése. Ezért foglal 340 MB-t a facebook app, pl. : )
Ja, hogy ehhez fel kéne telepítenem egy appot a számítógépemre...
hát annyit nem ér egy céges telefon. -
Viszlát
addikt
Szinten es soha nem is ment maskent. Megkerdezi, ha akarom, akkor wifi halozatra csatlakozva lekapja, majd kulon el kell inditanom az installt. De amugy par napja kovetem az aktualis telefon topikjat, olyan sotetseg es almagyulolet van, hogy szerintem megegetnek az iphone tulajokat ha tehetnek.

-
Egyszer csak - (akarom mondani, csak egyszer, Hofi) megjelent egy ablak, hogy ios 9.0.2 is out.
would you like to install?
opcióim az alábbiak voltak:
yes / not now.Több apple-buzi barátom is megerősítette, hogy igen, először tölt, aztán kérdez. De Te biztos valami super user vagy.
Ja igen, gépre rendszeresen dugom, de ájtyúnszt nem telepítettem, elvi okokból.
@Tim: ez jól hangzik, persze, csak ezt leírva / vagy a beállításokban sosem láttam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát annyit nem ér egy céges telefon.