Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
elvi okokbol telepitsd, mert akkor nem kell ilyenek miatt sirnod, es nem kotelezo semmi masra hasznalnod (tehat ezek szerint szinkronizalva meg sosem volt?)
en nem vedem az almat mert rohadtul leszarom hogy melyik telefon mit tud es mit nem tud, en hasnzalom a legnagyobb megelegedettseggel. nem vagyok almabuzi, de eletemben nem szedtem le meg frissitest anelkul, hogy tudtam volna rola.
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs Apple cuccom, a mac mini-t ket hete adtam el, mert egy evet figyelt a fiokba kikapcsolva a regi iphone 4 meg vagy ket evet, de azzal vallatni lehetett.
Nem tudom, hogy a frissitesi opciok alatt mi van benne, de a maganiskola ahol supportalunk ott minden tanulonak ad az iskola egy ipad-et. Van kb 1000 diak+ a tanarok valamint az iroda es vezetes mindenkinel figyel egy, pont tegnap panaszokodott 4 gyerek, hogy gond van a wifivel. Harom meg a 7.X.X verzion volt a negyedik meg 8.X-en.
Kulonben en nem ertek hozza, szamitogepeket is utalom.
Amennyit elmokoltam mar veluk, en mar minden elhiszek, es annak a teljes ellenkezojet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amennyit elmokoltam mar veluk, en mar minden elhiszek, es annak a teljes ellenkezojet is.