Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Csak ne nagyon mosd, mert sem a színe, sem a szabása nem lesz pár alkalom után az igazi. Hogy a szabásról úgy általában ne is beszéljünk. Sajnos a minőséget meg kell fizetni, olcsó vackoktól nem lehet csodát várni, bár azért egy 8-10k-s ing nekem is átlépi az ingerküszöbömet. Rengeteg függ persze attól, hogy hol és mennyiért dolgozik az ember fia-lánya, nyilván lenne az a munkahely, ahol el tudnám fogadni akár magamra nézve is azt a (kimondott, vagy ki nem mondott) elvárást is, hogy csak prémium ruházat elfogadott.
De volt már itt téma korábban a ki mennyit költ ingre, gatyára, öltönyre, nincs ezzel semmi gond.
Ami nekem inkább fáj, hogy a pakolásnál beleugrottam a (nekem relatíve) drága, és nem mellesleg egy szem öltönyömbe, és nagyon úgy néz ki, hogy kifogytam belőle.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest