- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nekem szinte minden hordás után mosva van, szóval akkor kiesik, mert úgy sem lesz tartós. Viszont akár ciki, akár nem, az én fizetésembe se fér bele minden, így hiába szeretem a minőségi termékeket, akár ruhákat, néha ki kell fognom használtruházati üzletben egy új, vagy nem hordott darabot.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem sok gyártó csinál hosszított ujjú ingeket, így a magas, viszonylag vékony, de hosszú kezű emberek vagy megveszik az ilyen 10-12 ezer forintos ingeket, vagy vesznek 5 ezer forintos, 2 számmal nagyobb méretet. Megjegyzem, van olyan Olymp ingem amit egy éve minden héten hordok, hetente mosom és olyan mint az új.
Emlékeim szerint fokukac kolléga is 5-6 éves élettartamról mesélt ezeknél az ingeknél, úgy meg már nem is olyan vészes az a 10 ezer forint értük.

Egy öltönyt nekem is kell vennem különleges alkalmakra, sajnos az 50-60 ezres öltönyöket a mindennapos hordás megviseli, így azért már esküvőre, temetésre nem szívesen mennék bennük. Láttam egész jó Pierre Cardin öltönyöket száz rugó körül, be kell majd fektetnem.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Amiatt azert kevesbe bankodik az ember, ha kifogyja a ruhait

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest