Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nekem szinte minden hordás után mosva van, szóval akkor kiesik, mert úgy sem lesz tartós. Viszont akár ciki, akár nem, az én fizetésembe se fér bele minden, így hiába szeretem a minőségi termékeket, akár ruhákat, néha ki kell fognom használtruházati üzletben egy új, vagy nem hordott darabot.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem sok gyártó csinál hosszított ujjú ingeket, így a magas, viszonylag vékony, de hosszú kezű emberek vagy megveszik az ilyen 10-12 ezer forintos ingeket, vagy vesznek 5 ezer forintos, 2 számmal nagyobb méretet. Megjegyzem, van olyan Olymp ingem amit egy éve minden héten hordok, hetente mosom és olyan mint az új.
Emlékeim szerint fokukac kolléga is 5-6 éves élettartamról mesélt ezeknél az ingeknél, úgy meg már nem is olyan vészes az a 10 ezer forint értük.

Egy öltönyt nekem is kell vennem különleges alkalmakra, sajnos az 50-60 ezres öltönyöket a mindennapos hordás megviseli, így azért már esküvőre, temetésre nem szívesen mennék bennük. Láttam egész jó Pierre Cardin öltönyöket száz rugó körül, be kell majd fektetnem.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Amiatt azert kevesbe bankodik az ember, ha kifogyja a ruhait

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest