Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze, szinte légvonalban elérhető minden, néha még rövidebb úton is.
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt. 
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mindig világégés (a.k.a. 28 Days Later) hangulatom van amikor hazamegyek, az itteni túlzsúfoltsághoz képest még Pest is nyugis, hát még az én kis szülővárosomban, de az M7 is vicces hétköznap délután, alig lézeng pár autó. Az ősszel szóltam egy olyat, hogy majd akkor menjünk vásárolni amikor lement a reggeli csúcs, még mindig ezen röhög a család.

Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt.