Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze, szinte légvonalban elérhető minden, néha még rövidebb úton is.
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt. 
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mindig világégés (a.k.a. 28 Days Later) hangulatom van amikor hazamegyek, az itteni túlzsúfoltsághoz képest még Pest is nyugis, hát még az én kis szülővárosomban, de az M7 is vicces hétköznap délután, alig lézeng pár autó. Az ősszel szóltam egy olyat, hogy majd akkor menjünk vásárolni amikor lement a reggeli csúcs, még mindig ezen röhög a család.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt.