Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Miert olyan fontos a passziv hutes? En is probalkoztam vele, de pl. be quiet pure power l8 400 watt megkulonboztethetetlen tole, mar kettot is vettem itthonra. Egyik gepben semmi mas mozgo nincs, teljesen hangtalan, masikba en is vga-t keresek. Ugy tunik egy passziv 750 lesz a legjobb bele. Eddig qfx 1800-zal probalkoztam (raktam ra egy passziv hutot), ha 30 fps eleg (world of warplanes-t probaltam), akkor egy ilyen is jo lehet, ha tobb kell, akkor ugy tunik 750-t kell venni.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Mer' műveletlen vagy

persze ez az életkorodból is fakad. Szerintem a világ legjobb zenéit (vagy legalábbis a legnagyobb arányban jó és hallgatható zenét) a 70-es években csinálták. Amikor még én sem éltem...Amúgy nem tudom. mennyire vagy passzív hűtés-fetisiszta, de az én pentiumom kb. ezt tudja, és igazából alig van hangja. :-) és momentán nas-ként is üzemel, legalábbis a médialejárszóról elérem.

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
az asztali géphez (ha van) veszel egy passzív tápot + valami batárnagy bordát + passzív vga-t és dárámmm

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- talmida: Változások 2. rész
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest