Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Kolléganő Pestről jár. Tegnap nem jött. Ma meg reggel mondja, hogy "itt nálatok ennyire durva az idő?" Kérdezem miért, azt mondja: Pesten nincs semmi, se hó, se hideg, nem is fagy, itt nálatok meg -8 fok, és hó és jég..
Hát mondom Istenhozott északon
Szokj hozzá, a következő 2 hónapban lesz olyan, hogy Pesten +2 fok, száraz minden, itt meg -5 fok és 15 centi hó.
Teljesen le volt döbbenve. Pedig neki aztán semmilyen képet nem festettünk le
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Én meg kijöttem az irodából este, elindultam a 2-es villamos felé, és majdnem elfújt a jó kis dunai jeges szél... imádnivaló. :-)
A tsi-s octaviak nekem 6 liter alatt vannak, igaz, nem padlógázzal. Mondjuk nem cagyok biztos benne, hogy 10 év múlva nem esnek szét ..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szokj hozzá, a következő 2 hónapban lesz olyan, hogy Pesten +2 fok, száraz minden, itt meg -5 fok és 15 centi hó.