Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jah igen,azt is mondta,hogy ezzel majd tud facebook-ni az unokákkal mert ebben már van net.Mire közölték vele,hogy arra elő kéne fizetni előbb.Nahat,ő a netért biztos nem fog fizetni
-
ToBeY
nagyúr
Az idősek (70év körül) miért nem fogják fel,hogy az okos telefon használat is egy készség,amit el kell sajátítani,meg kell tanulni használni?
Ismerős kisírta karácsonyra az okostelót gyerekektől,unokáktól mert látta,hogy milyen jó az.
Aztán két nap múlva habzószájjal hívta a fiát,vigye innen ezt sz@rt mert még felvenni se lehet ha hívják.
Azt gondolta,hogy zsigerből fogja tudni használni mint a 10éves unokája,aki kb okos eszközökkel nőt fel.
Nem tudom,hogy ez magyar sajátosság,vagy mondjuk külföldön se használják az okos eszközöket a 70éves korosztályban.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Kipróbáltam ma minden permutációban a dolgot.
Ezt a dell notit másik monitorral és tv-vel (volt kép mind a kétszer)
A régi L440-et ezzel a monitorral - nem volt kép.Most is rá van kötve ég a zöld led,de nincs kép.Egy pillanatra felvillan amikor bekapcsolom és ennyi.(noti saját kijelzőjét használom...)
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik a monitorom meghalt.Amint bejön a kép a monitor kikapcsol,és ha ki-be kapcsolgatom a monitort szintén ez helyzet. [link]
Érdemes ezt javítgatni?(a monitor 10éves) -
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aha ez is lehet,de én inkább a hdmi kábellre gyanakszom...De vagy 10éve megvan ez monitor,lehet eddig bírta.
-
ToBeY
nagyúr
Elkezdett picit alig észrevehetően villogni a monitorom,főleg fehér vagy világos háttérnél látszik,vajon mitől lehet?
-
ToBeY
nagyúr
Nagy nagypárna vásárlásokban vagyok,de elég nehéz így,hogy csak pár nap alvás után derül ki jó-e amit vettem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom,nálunk a kutya tényleg családtag volt,és szerencsére a környezetemben,barátaimnál is ezt látom.
Tudom hogy van az is amit te mondasz,de itt BP a panel övezetben valóban törődnek az állatokkal az emberek.
Több kutyus jobban él mint én
-
ToBeY
nagyúr
Én meg nem zabáltam teli magam az ünnepek alatt.Persze,ettem bejglit meg zserbót,de kulturáltan.
Viszont többet nem iszom alkoholt olyannal,aki gyakorló ivó (btw ez az új jagermeister nem finom) -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Aha így már értem,csak nem tudom hogy két 20 éve körüli srác miért mondta egymásnak "ok boomer"
"jól van boomer" -
ToBeY
nagyúr
Mit jelent a szlengben az "ok boomer" kifejezés?Egyre több fiatalabbtól hallóm,de szerintem ők se tudják csak mondják egymásnak mert menő...
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon élem ezt a "téli" időjárást.
-
ToBeY
nagyúr
Nem megy nekünk ez a kabala készítés,talán túl sok lsd-t nyomtak a designerek miközben tervezgették a figurákat.
-
ToBeY
nagyúr
Csak szerintem gáz,hogy a gyereket beleállítják a bevásárlókocsiba,akik sz@ros cipővel ugrálnak benne, ahová más a kaját teszi?Ma nem egy ilyet láttam,inkább kosarat vittem...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs,de el tudom képzelni hogy igaz.
Mostanában volt hír,hogy valami youtube-os csajszi bepalackozta a fürdővízét és elkezdte árulni a neten.
Beteg egy világot élünk. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Neee ilyen van?Használtan valaki felrakja a fehérneműt?
Ettől lejjebb talán használt harisnya vagy ilyesmi lehet...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ilyen adatok nincsenek a ledek nyakán 200led 3V IP20 ennyi az összes adat.
EQMontoya Semmi specs csak "meleg fehér"
BlacKSouL Nem azért reklamálnék,hogy kérem vissza a lóvét vagy cseréljék ki,hanem mert így átb@szásnak érzem,és más ne fusson bele.
Mert nálam a "meleg fehér" az a régi lámpák sárgás fénye,ez pedig sima led light ami a telefon hátulján van. -
ToBeY
nagyúr
Ér reklamálni,ha a "warm white"-nak mondott égő inkább csak simán "white" kb 4500k környéke,nem pedig 2500K amire gondoltam?
Nem került sok pénzbe és visszamenni sincs kedvem,de ez így picit átb@szásnak gondolom.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Megint?Azért annyira nem vót jó.
-
ToBeY
nagyúr
Befejeztem a house of cards első évadát,de nem hiszem hogy belekezdek a másodikba.
-
ToBeY
nagyúr
Keresek egy bővítményt chrome alá ami törli a browsing historyt clik&clean nem működik.
-
ToBeY
nagyúr
Amikor vesekövem volt reggel fél8 délután fél 5-ig vártam,hogy kiderüljön és kezeljenek hatalmas fájdalmakkal.A lepukkant folyosón ültem és még csak le se sz@rtak.
Ott akartak tartani megfigyelésre,de inkább léptem haza miután teletömtek gyógyszerekkel.
Az orvos jó fej volt nagyon, annak ellenére hogy háborús állapotok voltak a Honvédban. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Wao,nálatok félig megtöltik croissant ?Én vettem olyan croissant,aminek a két végében volt két pötty töltelék,hogy azt higgye a paraszt nem verték át.
-
ToBeY
nagyúr
Elkezdtem nézni a House of cards-t mert mindennhon azt halottam milyen jó.Tudom, velem van a baj,de nekem annyira nem jött be. Az első rész utolsó 10perce jó volt,még van vissza két rész az első évadból,de nem tudom rávenni magam hogy folytassam.
Most a Narcos-t akarom elkezdeni hátha...
-
ToBeY
nagyúr
Szakad ez a rohadt hó,karácsonykor meg tuti 20fok lesz és szikrázó napsütés!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs személyes tapasztalatom a Vapiano-val,csak a kommentek olvasgattam.
Azért tisztaság legyen má' egy étteremben.
"Borsos árak, tanácstalan személyzet, és éppen hogy tisztaság" -
ToBeY
nagyúr
Tud valaki ajánlani jó olasz éttermet?Ha ez Óbudán van,az előny!
Vapiano-ról nem olvastam jókat,pedig az közel lenne.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a Cyber truck úgy néz ki,mintha egy ötéves designolta volna meg.
Legalábbis én gyermekkoromban kb hasonló autókat rajzoltam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos annyira nem...
Az eredeti nem Markos-Nádas?Ha az,akkor talán halványan megvan. -
ToBeY
nagyúr
Ez a BF megint egy átb@szás Magyarországon.
Pl Tv 189k-ról 129k-ra árgépen rákeresve 135k alapár
Akcós,igen! De nem egy eldobom az agyam BF akció. -
ToBeY
nagyúr
Tesómnak egy mate9pro van,teljesen jó csak óriási,de ha te is 202cm vagy és lapát kezed,akkor nem lesz gond
-
ToBeY
nagyúr
Az a vicces,amikor bizonyos emberek azt hiszik,hogy mert legújabb iphone-uk van valami speciális csoportba tartoznak (láttam embereket kézben fogva kihangosítva beszélni iphone-on,hogy mindenki jól lássa mi is az)
Aztán ezek emberek meglátják a 10 éves kis srác kezében ugyanazt a iphone- ,aki odacsapja,húzza földön,mert éppen vesztet fortnit-ba és belül picit meghalnak
-
ToBeY
nagyúr
A vegánság elsősorban lelkiismereti kérdés szerintem.Nem gondolom,hogy egészségesebb mint a kiegyensúlyozott táplálkozás,amikor mindent fogyasztunk,de mértékkel.
De ez az én véleményem.
-
ToBeY
nagyúr
Neten rákerestem arra,hogy milyen tequilak vannak.
Utána felcsapom az instat,az első video "tequila how it's made" vagy ilyesmi...
Ez azért elég különös,és egyben nagyon para! -
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez mondjuk igaz,sivatagban nagy a hőingás -akkor mégse lenne olyan frankó.
-
ToBeY
nagyúr
Én pólóból L veszek,pedig csak 61-2kg vagyok...
és feszül felül... -
ToBeY
nagyúr
Ma kétszer voltam boltban és mind a kétszer előttem szívták be a halloween tökkel.
Jobban mondva azt hitték.hogy az ár /db és nem /kg-ra vonatkozik.
Aztán ott variáltak vagy 10p-ig
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valamiért azt gondoltam,hogy a németeknél tök jól meg van oldva a közlekedés és főként a tömegközlekedést részesítik előnyben az emberek.
-
ToBeY
nagyúr
Egy előnye van ennek a jó időnek,hogy alig látok most ilyen büdös bogarat.
Persze,azon kívül h rohadt jó -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez mondjuk igaz,azt hittem egy családi ház amihez tartozik egy kert.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Egy aranyos kutyus sok mindent megold ám.
Emlékszem,nagyszüleimnek volt két német juhász kutyájuk,nem igazán jöttek be idegenek.Illetve be még igen,de ki már csak akkor ha papám is ott volt.
De akiket ismert azzal.barátságos volt. -
ToBeY
nagyúr
Három napig ázott a fürdőszobánk mire hosszas telefonálgatás után, sikerült elérni a tulajt és albérlő is előkerült.Akik azt állították hogy nem tőlük jön,de azért megnézik mit lehet baj.
Majd fura mód mára kiszáradt a fal -persze a randa nyom ott maradt. -
ToBeY
nagyúr
Végre rájöttek higy hideg van,és bekapcsoltàk a központifűtést éjszakàra
-
ToBeY
nagyúr
Véletlen rossz particióra telepítettem a windost,arra min a képeim voltak az usb helyett!
Kéne valami particion recovery cucc gyorsba!
-
ToBeY
nagyúr
Miért nem működik az asztali nézet mobilon?Hiába állítom át,mindig visszaáll mobil nézetre!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Azt nem tudom,hogy ők mennyire jól bírták a meleget,de azért kicsit más 80évesen a tűző napon dolgozni mintn 35évesen mondjuk.
Az rendben is van hogy szerettek a kertben elszöszmötni,ezért is hagytuk meg egy kisebb kertet a ház végében,amiben papám pl szőllőt termelt,és a többit felszámoltuk mivel minden gyerek/unoka kb 270 km volt tőlük
De azt nehezen lehetett elmagyarázni,hogy ne a tüző napon dolgozzanak.Persze papám rosszul is lett párszor kerti munka közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T 12/256GB, rózsa arany színben eladó !
- iPhone 12 mini 64GB, lila színű, eladó !
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest