Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Másnál nem fagy a ph androdion chrome böngészővel?
Vagy két napja iszonyúan szaggat a ph! -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekünk ilyen Aldi-s van teljesen jó,szinten mindig van a boltban,max nem akciós.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Van, csak krumpli sül benne, mert hal és a csirke finomabb a grill tepsiben!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
messenger üzenet?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Hőságriadóval nem viccelek,év legjobb időszaka számomra
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nyilván pluszban...
Új lehetsz még erre,mert akkor nem kérdezni ilyet,tudnád +35 fok felett érzem magam komfortosan.
mikrobi: bárcsak megtehetném ezt...
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap elmentem délután a szokásos kocogásomra,de felvettem mindent is!
Lehetne már kellemes 35fok... -
ToBeY
nagyúr
A micro USB kábel képes a gyorstöltésre?
Mert a telefonomhoz vettem egy b*szó töltőfejet,de nem vált gyorstöltésre a telefon.
Lehet a gyári kábel nem támogatja ezt? -
ToBeY
nagyúr
Minden béna székes szóvicc megvót?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Én busszal szoktam járni ott szerintem jól meg van oldva.Múltkor nem engedte fel a sofőr a srácot,mert nem volt jegye... (simán ráb@szta az ajtót és elhajtott)
Nem tudom mert nincs tapasztalatom egyelőre,de gondolom ha x százezer esetleg milliók lesznek oltva,biztos lesz egy rendszer rá,de lehet tévedek, és rosszul látom a dolgot -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Most ez lehet hogy hülyeség,de vajon mennyire komplikált egy embert beállítani (vagy a meglévő személyzetből valakit) kiemelt helyekre (bkv,étterem,hotel,reptér stb), hogy ellenőrizze van-e oltás?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Elég valószínű, hogy ez lesz a helyzet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
És a harmadik tesztfázis se ment le mielőtt elkezdték az oltást,és nem azzal oltanak amivel teszteltek...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hát nem tudom, itt a duna-parton van egy-két félkész lakópark, de már most el van adva az összes lakás
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jah így már leesett,korán volt még na
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem erre utalhatott gaborbol [link]
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap volt a napja,hogy töröltem a telóról a FB app-ot,gépről pedig kiloginoltam FB-ról.Egyszerűen meguntam, hogy csak a sok hülyeség jön onnan, és rengeteg idő megy el tiltogatással nap mint nap.Messengert meghagytam persze.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem veszélyes egy ilyen kiszámíthatlan kutya?
Mi van ha a feleségedhez jön valaki látogatóba, és te nem vagy éppen otthon?
Az én kutyámnak evés közben is bele lehetett nyúlni a táljába csak bután nézett, hogy most mi van. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor volt kutyám és tudtam nem érek haza "séta időre", megkértem a szomszédban lakó haveromat,hogy vigye le a kutyát egy kicsit.
Gyerekek,brátok,szomszédok biztos segítettek volna

erdey_a: Reptéren láttam,hogy gyereket is.Nem tudom eldönteni azóta sem,hogy szemétség,vagy okos döntés.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez nekem is fura.Nálunk szerintem nincs kimászkálás,ha az ember covidos semmilyen indokkal.
-
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg, aki volt már covidos annak kell oltás? Hiszen x ideig valószínűleg védett. És az oltásnál sem lehet tudni, hogy x=?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Majd besegítenek a ruszki vagy kínai csoda vakcinával és akkor lesz elég
-
ToBeY
nagyúr
Milyen wireless fejhallgatót érdemes venni ami "jó",de nem horror áron van?
Az RF-855 eltört
[kép] -
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Az hogy van,hogy a youtube korhatáros videóknál kéri,hogy igazoljam magam (pl személyivel,bankkártyával) asztali nézetben.
Viszont mobilon (andoridon) simán engedi megnézni ugyanazt a videót?
-
ToBeY
nagyúr
Mai friss hír, hogy az orosz vakcinára nem lehet piázni két hónapig.
Nehezen tudom ezt elképzelni egy átlag oroszról, hogy két hónapra leteszi a vodkát
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem lehet magadat törölni fb-ról.Mintha lenne eg link, amire kattintva törölheti magát az ember.
-
ToBeY
nagyúr
Mit lehet tenni ha a bluetooth füles összeakadt a wifivel?
Van 5Ghz wifi router,de a telefon nem tudja
-
ToBeY
nagyúr
Közértben állok sorba egy üveg piával,idős néni mögöttem,de szép üveg ital mennyibe került ez?
Mondom neki mennyi volt,ez az egész üveggel ennyi volt?Áhhh csókolom csak fele került ennyibe, a többit itt kiöntöm.
btw 1,75L Jaeger 10k-ért szvsz nem rossz.
-
ToBeY
nagyúr
Vajon hol tudnék venni ilyen classic radiátorra tehető párásítót kerámiát, amibe vizet kell tölteni?
-
ToBeY
nagyúr
A mémgyár már be is indult
New logo [kép] -
ToBeY
nagyúr
Több hét eltelte után végre süt a nap!El se hiszem,mondjuk ettől még rohadt hideg van.
-
-
ToBeY
nagyúr
Hallottam tegnap egy érdekes felvetést,hogy ugyan nem lesz kötelező az covid elleni oltás,de csak akkor lehet majd csinálni dolgokat pl utazni ha van.
Talán Ausztrál Quantas jelentette be,hogy amit lesz coid oltás kötelezővé teszi és csak úgy lehet repülni . -
ToBeY
nagyúr
Ez a mostani BF is olyan szokásosan magyarosra sikeredett.
Volt 3-4 dolog ami tényleg jó árban volt,persze ezek éjfél után 1percel már nem voltak raktáron
A többi felé meg oda volt írva valami jó nagy ár,de amúgy nem igazán volt akciós az soha sem.
Ez meme tökéletesen visszaadja a dolgot.

-
ToBeY
nagyúr
Ha igaz amit a "főni" mond,hogy 1-2 héttel követjük Ausztria példáját,akkor lesz baj nem is kicsi
[Teljes kijárási tilalmat vezettek be Ausztriában, csak a létszükséglethez szükséges boltok maradnak nyitva] -
ToBeY
nagyúr
Pár hónapja még kiröhögtem azokat,akik maszkban futnak,aztán ma én is így csináltam.
Este átnyálaztam kicsit jobban a szabályokat, és elvleg nem kellett volna.
Mind1 én betartom amit be kell,nincs kedvem vitázni senkivel sem. -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Jogos lenne hogy ha egy napja lenne rossz, és nem lenne tök sötét már fél5kor
-
ToBeY
nagyúr
Végre megcsinálták az utcai lámpákat, mondjuk így egy hét után már ideje is volt.Végre nem kell reggel és este sötétben botorkálni,mondjuk most nappal is világít aminek megint semmi értelme.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam valamelyik nap.Mert szerintem a "narancsos bohóc" is abba bukott bele többe közt,hogy nem kezelte jól a járványt,meg persze hülyeségeket beszélt a járvánnyal kapcsolatban.
Járvány nélkül szerintem Trump behúzta volna a második ciklust az usákoknál! -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen ezeket én is most olvastam reggel.Hihetetlen hogy még ebben a sz@r helyzetben erre jár az agya...

-
ToBeY
nagyúr
Tonhalat,Lazacot kirántani szerintem elég galád dolog.

Az ilyen halakat én grillezni szoktam max.
Ez kb olyasmi,mint amikor valaki a homárból fasírtot készít.Lehet olyat,de nah.
______
Főni bedurvult és meglépte azt,ami a franciák,spanyolok már rég nyáron,maszkviselés a közterületeken! -
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
A köztévében még mindig nem ismertették ki is nyerte az amerikai elnökválasztást.[link]
Lehet,arra várnak,hogy a főnök megmondja ki is nyert.
Komolyan sajnálom azokat,akik csak onnan tájékozódnak.
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik most,hogy a sárgahajú dilinyós mégsem húzza be a következő ciklust!
Legalábbis egykönnyen biztos nem.
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik kormányunk a Svéd modellt követi, kíváncsi vagyok mikor "húzzuk be a féket" más országokhoz hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, csak 30p voltam kint,de ennyi idő elég volt, hogy tökéletesen szétázzak
Én barátnője gondoltam természetesen