Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
nekem az a furcsa, ha szelesiteni akarnak, akkor miert mindket oldalon turjak szet, eleg lenne az egyiken... (nem ertek az utepiteshez sem)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
grat. nagyon cuki.
-
tbs
addikt
gulden draak - meg mindig
-
tbs
addikt
https://www.imdb.com/title/tt0289043/?ref_=nv_sr_srsg_0
-
tbs
addikt
.
-
tbs
addikt
..mind1...
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
panelja valogatja.
a mienk is sirbolt-csendes volt kb., pedig a falszomszedunk rendszeresen zongorazott (igazin!) - a folyoson lehetett hallani, nalunk nem.
amikor epult a lakasunk, gondosan ugyeltem ra hogy a mi padlonk fasza legyen. de arra nem gondoltam, hogy a folottunk levot is felugyeljem...
illetve az egyik oldalszomszedunknal megcsinaltuk a hangszigetelest felesben - azota jok vagyunk onnan, a masik oldalon meg miota meghalt a csendes ur, azota kellemetlen a hangereje az ujonnan odakerulteknek... meg nem ertek el a turelmem hatarat (videki hazbol felkoltozott, kiabalva kommunikalo pitcha es pasikaja), de gondosan feszegetik.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nope. elvileg osszel kapom a tesztpeldanyt. ha sikerul engedelyeztetniuk az EUban is a frekihasznalatot.
-
tbs
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
istenbizti megyek szavazni (pedig szent eskuvel fogadtam a multkori utan hogy nem), ha innen a forumrol indul vki a barhol.
amig nem, addig az allaspontom: apolitika, es elvezem a cirkuszt mint kozonseg es elszenvedo. kinos es kenyelmetlen mosollyal az ajkamon, ha a kulfoldi kollegaimmal beszelek politikarol... az olaszok is kerekitik a szemuket a vilagbajnok afankra pl., pedig oket is rendesen vegzalja a hatalmon levo elit... stb. 2018ota a sajat szerencsem pogacsa vagyok izombol. (olyan is.
) -
tbs
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
erre egy tipp: ha tomegkozon szeretned hurcolni, akkor _konnyut_ valassz, ne a hatotav dontson. lemerulve is roller.

-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mi a mosogatogepben szoktunk szuvidalni...

-
tbs
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
...hmmmm... marcsello, te is ujfiju vagy, vigyazza..!
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"leisure seeker"
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a tts az mintha pont az eszkozon menne, kvazi egyszeru az stt-hez kepest... -> https://android-developers.googleblog.com/2009/09/introduction-to-text-to-speech-in.html
de a navigacio osszes tobbi cucca (forgalmi adatok pl.) az tuti halozat. akkor is, ha te epp azt nem nezed, mert a te adataidat is hasznalja hozza masoknak.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
tavalyi ket honap csalados koppenhaga utan nem azt latom, amit te mondasz. ugye nem egy kiruccanos par naprol beszelunk..?
lehetett volna 2000euros abnb is a cel, de nekunk eleg volt pl. egy 500euros is kicsit kijjebb.es nyilvan arra gondolok az "elgurult gyogyszer" alatt, hogy elni akarsz odakint, vagy penzt szorni. mindkettot lehet mindenhol.
osszeveszni nem fogunk azert remelem.
sorozni is kene, de mindig beszervezel valami kijarasi lezarasos f@comcuccot... 
-
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nos, bp.-en gyakorlatilag nem olcsobb az elet, mint koppenhagaban. nagyjabol ugyanannyiba kerul - lakhatas, kaja, tomegkoz, egsugy. bizt. viszonylatban. legalabbis 1 kolokkel ez a helyzet.
persze a gyogyszert el lehet guritani, de abszolut realisan nezve nyugati arakat fizetunk balkani fizuert errefele.
-
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
...es egy alternativ kurzus mihez kezd a gazdasagilag onallo OVilaggal..? ket test egy idoben egy helyet hogy foglal el..? ha az alternativ kurzus szeretne valamit megcsinaltani, de csak OVilagi cegekkel, eszkozokkel lehet azt - mi fog tortenni..?
2018 volt az utolso valasztasi evem. azota csak popkorn.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
szlovakokhoz mar egyertelmuen tobb ertelme van koltozni, mint mondjuk veszprembe... drama...

-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
tbs
addikt
sidenote: ma voltam a velem egykoru gyermekkori baratom temetesen. persze volt "alapbetegsege" is... a jelenlevo kb. 100emberes tomegben 8-10 maszkos volt.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hamisat szolt..? durva...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vegye' rendes toltot - neked is jo lesz es az akksik is meghalaljak
-
tbs
addikt
auto tema, de off:
ki kene szednem egy fejegyseget, de nem kaptam hozza kiemelo biszbaszt. ilyen -> [link]
ha valakinek volna tippje, az honoralnam sorrel - akar.
szerk.: a trivia dolgokkal nem boldogultam (csavarhuzo betolasa, jvc es kenwood kiemelok)
-
tbs
addikt
pha**om, hutos sor lesz ebbol megen...

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
tegnap egy ikeas szekreny osszeszerelesenel a kepregeny szerint elo kellett vegyunk egy dekopirt, majd a kepregenybol olloval kivagott wc-papir hajlekonysagu mintat atrajzolva kellett lukat vagnunk az ikeas holmik elhelyezesehez.
lassan ikeas deszkakat lehet venni az ikeas csavarkeszlet melle, meg ilyen kis blueprinteket, hogy miket epithetsz hogyan - ha van hozza szerszamod, mert asszem az ikea dekopirt nem arul. (nem kerestem, de hopp, piaci res..!)
drama.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az anitwax az nem rossz torekves - ki nem allhatom a csillogo-porosodo butorokat. oke, auton hasznos...
-
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
kiskoromba szivtam _egyszer_ fundamentaval - sohatobbe. annyi nyug volt vele, hogy inkabb zsebbol fizetem az "allami tamogatast" minthogy napokat basszak el az intezessel es az emiatt keletkezo stresszel meg eveket a csoffadt elethosszombol... bar ez nyilvan jo az allamnak... 
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
500 brutto..? legyen igazad. amugy juli1 az szemmelvelysz nap, akkor szoktak ilyenmerteku egyszeri jutit kapni. csodalkoznek, ha a juli1en kiutalt 500valami melle kapnanak most barmit is.
de majd referalok egy het mulva.
keszulok popkornnal a nagylany anyazasara. mert mikozben a normal duty visszatert 3hete, azert az emegency shift-ek is megmaradtak... vitaut xtra $... 
-
tbs
addikt
nincsenek epe-problemaink - nincs "stormy deploy"

lortek: lecso jellegu dolog van, de marhapori valoban nem jatszik.
husibol nagyon keves ami nem csirke/tuna, meg ha hozzajutok pl. vmi kis premium bresaola-hoz azt mindenki megszaglaszhatja. 
szerk.: ja, es a brezola is olivaval csuszik le.

-
tbs
addikt
tudom soknak tunik, de nagyon alternativ kajalast folytatunk. napi 1.5-2dl megy csak ivasra(!), valoban kap belole a szakallam is (minimal mennyiseg), de a kenyerbe is kerul, amit sutunk, gyakorlatilag minden kajankban van. egy keves kokuszzsirt is hasznalunk, nemi halolajat is, de semmi mas zsirforrast nem hasznalunk.
klasszik snack: sajt, olivaolaj, balzsamecet. ismeros, nem?
-
tbs
addikt
a chiliket jol birom, a magyar tipusuakat (kenesebb vegyulet, vastag husu paprikakra jellemzo) nem annyira kedvelem. nalam a limit elerese csuklassal jelentkezik. ilyenkor a kiccsaj csak rohog, es meg tol a sajatjara... 
szerk.: fun fact - az "igazi", tiszta kapszaicin soha nem csip ketszer, mert a belflora imadja. kiveve, ha tartositoszer kerul bele. mint pl. barmilyen kenes vegyulet. a cseresznyepaprika pl. ezert hajlamos erre.
(vagy ha sok hagymaval vagy/es tojassal fogyasztjuk) -
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nem tudok hozzaszolni, allva szoktam gepnyomni, illetve ha ulni kell (kaja, forrasztas stb), akkor ilyet hasznalok -> https://www.ikea.com/hu/hu/p/nilserik-uelotamasz-feher-vissle-szuerke-90309721/
nagyon nem jonnek be a hattamlas tespedos szekek, ezert gondoltam nem rofogok hozza.eddig.

-
-
tbs
addikt
fura nekem is az osszes samu (miko, tv, telo, noti, szerencsere sosem sajat), amivel eddig osszefutottam. apple termek filing - valami uncanny valley-ben helyezkednek el - mukodnek, nagyjabol birom hasznalni is oket, de valojaban mindig van valami zavaro erzes a hasznalatuk kozben
lenox:
ocsem nagy huvej fan, igazat kell adjak neki. mostansag az ujkor nokiaja szerinte. 
-
tbs
addikt
válasz
üzenetére
nnna, en is igy voltam, de amire eddig rabeszeltek, azokban nem csalodtam. szoval fel a fejjel! a polip is finom rendesen elkeszitve

bobsys teso: jokat eszel, grat. meg vedd hozza a Sirtfood Diet konyv okossagait, meghalalja minden centjet.
(konyben jo vagyok, tudod.
) -
tbs
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
ehhh, regi szep idok, mikor Mr. Azzopardi hajnalban telefonalt, hogy fogott ejszaka kardhalat, vagy voros tonhalat (ez egyszer volt csak - a legfinomabb masszirozott japan marhanal is jobb, akar nyersen!), mennyit kerek belole..! hejjj! "steak" kardhalbol, nyami!
a riomare olcso potlek ehhez kepest, de meg mindig kozelebb van izben es texturaban a valosaghoz, mint a tinned tobbseg.
-
tbs
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
...a tortenelmet a gyoztesekirjak...
szerk.: ...az ellenallas hasztalan... bocs@
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk2.: mi igy szeretunk!
szerk3.: mi MIND igy szeretunk!
-
tbs
addikt
szerk.: ah, csak dohogtam. mindegyis.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
valami hasonlo...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
grat. nagyon cuki.

illetve az egyik oldalszomszedunknal megcsinaltuk a hangszigetelest felesben - azota jok vagyunk onnan, a masik oldalon meg miota meghalt a csendes ur, azota kellemetlen a hangereje az ujonnan odakerulteknek... meg nem ertek el a turelmem hatarat (videki hazbol felkoltozott, kiabalva kommunikalo pitcha es pasikaja), de gondosan feszegetik..

de majd referalok egy het mulva.

kis butus, mas az elvezeti erteke es gyorsabban felszivodik!