- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a kérdés az, hogy hánynak szóltál emiatt?
személyesen én sem voltam a múlt héten nagy hős, de aztán este a lányom táncos szülői csoportjába beírtam, hogy legyen szíves mindenki betartani a maszkviselést, pláne mikor az öltözőben annyira megy a tömörülés, hogy lassan óvszert kell húznom, ha nem akarok valakinek gyereket csinálni.
azóta javult is a maszkviselési fegyelem, viszont 10 anyukából 8 már nem köszön
-
parandroid
félisten
Koronaáldozat?
Amúgy ma Katica is hamarabb hazajött a melóból. Nagyobbik lány egy hete nem jár iskolába, mert az egyiknosztálytársuknkoronás lett. Ma felhívták az eü hivataltól, hogy neki is csináltatnia kell tesztet, addig maradjon otthon, és van-e valaki a kontaktjai között, aki gyerekekkel, vagy idősekkel érintkezik, mert addig ő sem mehet dolgozni. Egyelőre nem karantén, a tesztje eredményétől függ. Kért időpontot a tesztre, egyelőre válaszra vár, utána 24 órán belül lesz eredmény. Ha pozitív, akkor karantén az egész családnak. Ja, a kisebbik lány addig is járhat suliba, meg én is dolgozni, csak Katicának van szünet. Neki meg amúgy is távoktatása van egy hete.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest