Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a kérdés az, hogy hánynak szóltál emiatt?
személyesen én sem voltam a múlt héten nagy hős, de aztán este a lányom táncos szülői csoportjába beírtam, hogy legyen szíves mindenki betartani a maszkviselést, pláne mikor az öltözőben annyira megy a tömörülés, hogy lassan óvszert kell húznom, ha nem akarok valakinek gyereket csinálni.
azóta javult is a maszkviselési fegyelem, viszont 10 anyukából 8 már nem köszön
-
parandroid
félisten
Koronaáldozat?
Amúgy ma Katica is hamarabb hazajött a melóból. Nagyobbik lány egy hete nem jár iskolába, mert az egyiknosztálytársuknkoronás lett. Ma felhívták az eü hivataltól, hogy neki is csináltatnia kell tesztet, addig maradjon otthon, és van-e valaki a kontaktjai között, aki gyerekekkel, vagy idősekkel érintkezik, mert addig ő sem mehet dolgozni. Egyelőre nem karantén, a tesztje eredményétől függ. Kért időpontot a tesztre, egyelőre válaszra vár, utána 24 órán belül lesz eredmény. Ha pozitív, akkor karantén az egész családnak. Ja, a kisebbik lány addig is járhat suliba, meg én is dolgozni, csak Katicának van szünet. Neki meg amúgy is távoktatása van egy hete.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest