Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"igen, nekem nyilván ettől lesz jó"
Na mer' engem ez nyilván érdekel.

Hitelt meg azért nem akarok felvenni, mert hátha mégis akarunk majd valamit lakhatási szempontból lépni (2 évig még biztos nem, mert az ált. sulitól párszáz méterre lakunk, amíg a kicsi oda jár, nem megyünk sehova), aztán akkor jól jöhet, ha van némi megtakarított pénzmag.
Inkább azt számold ki nekem, hogy bérelni, vagy venni éri-e meg jobban, mert ahányszor végiggondolom, mindig más jön ki. És azt azért kalkuláld bele, hogy itt egy sima festés alsó hangon 3k EUR-nál kezdődik, és ne mondd, hogy csináljam meg magamnak, mert idén megpróbáltam glettelni, és a fejünkre potyogott az egész, nekem meg az egekben volt a stresszszintem, pedig az csak egy szoba volt, amivel egy hétig szívtunk, mire elfogadható állapotba került (és még így sem lett szép). Tetőjavításról, meg szigetelésről, meg fűtéskorszerűsítésről meg ne is beszéljünk, mert ott már egy ház esetében munakámlánt kb tízezres anygságrenddel kell számolni. Szóval amikor kezdjük elszánni magunkat, hogy hosszabb távon csak érdemes lenne saját ingatlanban élni, ezek a költségek mindig elriasztanak. A háztól kb véglegesen, a lakáson még gondolkodunk, de ott is van egy rakás extra költség, amit bérlőként nem is látunk: felújítások, javítások egyértelműen, plusz a közös költséges kassza, ami időnként egész horribilis bír lenni (amióta itt lakunk volt már komplett vízvezetékcsere, meg most télen-tavasszal kazáncsere, a kiesés idejére bérelt konténerkazánnal, és átállás gázfűtésre olajról, ami a németeknél meglepően népszerű még mindig).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost károsultak - 2026
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest