- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hello!
nem tudom hol lehetne érdeklődni, úgyhogy felvetem itt, hátha valaki egészen véletlenül tud segíteni
szóval, szomszéd kitörölte a majdnem 1 éve folyamatosan készülő szakdogáját, pontosabban nem a fájlt, hanem a fájlban a tartalmat és let belőle egy 43kB-os üres doc. pechére (most megtanulta, bár szerintem ez egyértelmű, nemcsak gépen..) nemvolt másolata...
barátommal próbálkoztunk mindenfélével, és a gépén a wordbe észrevettük hogy megnyitotta (előzményeknél) egyszer nemrég másik meghajtóról. kérdezzük, mondja pendrive, hurrá, elkértük, azon megtaláltuk törölve (getdataback és restoration) csomó mással együtt, de van egy baj vele, nem jó a karakterkódolása vagy valami hasonló.
Word megnyitásnál megkérdi milyen kódolást használjon, windows-t, ms-dos-t, vagy "egyéb". Az összest végigjátszodtam, mindegyikre csak kriksz-krakszok jelennek meg sajnos. amúgy találtunk még csomó anno letörölt .doc fájlt, azok közül van amit megnyit, van ami szintén csak egy káosz.
gondolom nemsok esély van rá, de ha valakinek van valami ötlete, vagy netán valami csoda folytán oldott meg már hasonlót akkor megkérem szépen hogy írjon egy privát üzit.
tudom hogy teljes mértékben az ő idióta hüylesége, hibája, de ez nem változtat a dolgokon sajna.
előre is köszönöm szépen ha bármi jó nyomot ad valaki
természetesen fizetne is érte, persze nem milliomos de mégiscsak több hónap munkájáról van szó, gyerekek mellett.
barátom holnap beszél még egy sráccal aki a kürtnél dolgozik állítólag, de ilyesféle helyreállítással nemhiszem hogy foglalkoznának, márha lehetséges egyáltalán (és a kürt se az olcsó munkadíjakról híres
), főleg hogy a fájl gyakorlatilag megvan (igaz eléggé sérültnek tűnik, de nemértek az adatmentéshez túlságosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux haladóknak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest