- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hello!
nem tudom hol lehetne érdeklődni, úgyhogy felvetem itt, hátha valaki egészen véletlenül tud segíteni
szóval, szomszéd kitörölte a majdnem 1 éve folyamatosan készülő szakdogáját, pontosabban nem a fájlt, hanem a fájlban a tartalmat és let belőle egy 43kB-os üres doc. pechére (most megtanulta, bár szerintem ez egyértelmű, nemcsak gépen..) nemvolt másolata...
barátommal próbálkoztunk mindenfélével, és a gépén a wordbe észrevettük hogy megnyitotta (előzményeknél) egyszer nemrég másik meghajtóról. kérdezzük, mondja pendrive, hurrá, elkértük, azon megtaláltuk törölve (getdataback és restoration) csomó mással együtt, de van egy baj vele, nem jó a karakterkódolása vagy valami hasonló.
Word megnyitásnál megkérdi milyen kódolást használjon, windows-t, ms-dos-t, vagy "egyéb". Az összest végigjátszodtam, mindegyikre csak kriksz-krakszok jelennek meg sajnos. amúgy találtunk még csomó anno letörölt .doc fájlt, azok közül van amit megnyit, van ami szintén csak egy káosz.
gondolom nemsok esély van rá, de ha valakinek van valami ötlete, vagy netán valami csoda folytán oldott meg már hasonlót akkor megkérem szépen hogy írjon egy privát üzit.
tudom hogy teljes mértékben az ő idióta hüylesége, hibája, de ez nem változtat a dolgokon sajna.
előre is köszönöm szépen ha bármi jó nyomot ad valaki
természetesen fizetne is érte, persze nem milliomos de mégiscsak több hónap munkájáról van szó, gyerekek mellett.
barátom holnap beszél még egy sráccal aki a kürtnél dolgozik állítólag, de ilyesféle helyreállítással nemhiszem hogy foglalkoznának, márha lehetséges egyáltalán (és a kürt se az olcsó munkadíjakról híres
), főleg hogy a fájl gyakorlatilag megvan (igaz eléggé sérültnek tűnik, de nemértek az adatmentéshez túlságosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest