- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
megismerek egy lányt, mondjuk valahogy társaságban úgy alakul. jól néz ki, az első benyomások jók, talán még beszélgetünk is, és egész értelmesnek tűnik. mármár kezdek jobban odafigyelni rá, amikor benyúl a táskájába, előveszi a bagósdobozt, rágyújt, és átszellemült arccal fújja a füstöt. miért érzem ezt olyankor az emberiség elleni bűntettnek? lehet a világ legjobb nője, nekem mégis megkeseredik a szám, és elmegy a kedvem az egésztől. és ez olyan mértékű, hogy még piásan is így érzek, pedig olyankor más az ember szemlélete a világ iránt.
és a legnagyobb bajom, hogy utcán, bárhol, 10 nőből 7-et bagózni látok..ja, én sem vagyok szent, míg Pesten laktam a suli miatt, el-elszívtam néha az erkélyen, vagy buliban, de főleg az albi erkélyén 1-1 szál cigit, de nem meggyőződésből, pusztán az íze miatt, de csak mint különlegesség. 7 év alatt tippre kb összesen 50 szálat. (emlékszem szobatársam BAT-nál dolgozott, olyanokat hozott haza, mint Bastos, mentolos Dunhill, Davidoff, meg hasonló nem hétköznapi cuccok) ahogy szivart is elfüstöltem akkoriban összesen vagy 20 szálat ha volt rá alkalom, de minden esetben utáltam magam utána, hogy órákig büdös volt a pofám akár mit csináltam. de egy biztos, senki mást nem zavartam vele.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vissza mennyé'!

Mondani nem mondták, max pozitonagy-zavarra panaszkodtak
sekli: Hűvösben jobbat alszik az ember

Aktív témák
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futárcégek
- Cyberpunk 2077
- Milyen légtisztítót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Intel Core i5-13400F
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest