- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
megismerek egy lányt, mondjuk valahogy társaságban úgy alakul. jól néz ki, az első benyomások jók, talán még beszélgetünk is, és egész értelmesnek tűnik. mármár kezdek jobban odafigyelni rá, amikor benyúl a táskájába, előveszi a bagósdobozt, rágyújt, és átszellemült arccal fújja a füstöt. miért érzem ezt olyankor az emberiség elleni bűntettnek? lehet a világ legjobb nője, nekem mégis megkeseredik a szám, és elmegy a kedvem az egésztől. és ez olyan mértékű, hogy még piásan is így érzek, pedig olyankor más az ember szemlélete a világ iránt.
és a legnagyobb bajom, hogy utcán, bárhol, 10 nőből 7-et bagózni látok..ja, én sem vagyok szent, míg Pesten laktam a suli miatt, el-elszívtam néha az erkélyen, vagy buliban, de főleg az albi erkélyén 1-1 szál cigit, de nem meggyőződésből, pusztán az íze miatt, de csak mint különlegesség. 7 év alatt tippre kb összesen 50 szálat. (emlékszem szobatársam BAT-nál dolgozott, olyanokat hozott haza, mint Bastos, mentolos Dunhill, Davidoff, meg hasonló nem hétköznapi cuccok) ahogy szivart is elfüstöltem akkoriban összesen vagy 20 szálat ha volt rá alkalom, de minden esetben utáltam magam utána, hogy órákig büdös volt a pofám akár mit csináltam. de egy biztos, senki mást nem zavartam vele.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diabetes - Cukorbetegség
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest