Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
kíváncsi
üzenetére
Kicsit erős a mű láb kontra mű fenyő
Én úgy gondolom, hogy ha már valaki karácsonyfát állít, akkor az ne mű fenyő legyen. Szerintem illúzió romboló. Valóban nem a külsőségekről van szó karácsonykor, de a karácsonyfa mint a nevében is benne van "kell" az igazi karácsonyi hangulathoz.
Miért macerás egy "élő" fa? Semeddig nem tart elmenni kiválasztani, szerintem egy teljesen jó program karácsonyfát venni, persze nem az utólsó órákra kell hagyni
Lehet kapni olyan fa tartót, amibe nem kell bele faragni a fát, hanem úgy kell hozzá fogatni szóval ez sem nagy probléma.
Amúgy lehet kapni gyökeres fákat, amit később vissza lehet vinni vagy ki lehet ültetni a kertbe szvsz ez a leg humánusabb megoldás attól függetlenül, h. a kivágott fenyők direkt erre lettek termesztve.Mindenkinek boldog karácsonyt és fa díszítgetést!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest