- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
kíváncsi
üzenetére
Kicsit erős a mű láb kontra mű fenyő
Én úgy gondolom, hogy ha már valaki karácsonyfát állít, akkor az ne mű fenyő legyen. Szerintem illúzió romboló. Valóban nem a külsőségekről van szó karácsonykor, de a karácsonyfa mint a nevében is benne van "kell" az igazi karácsonyi hangulathoz.
Miért macerás egy "élő" fa? Semeddig nem tart elmenni kiválasztani, szerintem egy teljesen jó program karácsonyfát venni, persze nem az utólsó órákra kell hagyni
Lehet kapni olyan fa tartót, amibe nem kell bele faragni a fát, hanem úgy kell hozzá fogatni szóval ez sem nagy probléma.
Amúgy lehet kapni gyökeres fákat, amit később vissza lehet vinni vagy ki lehet ültetni a kertbe szvsz ez a leg humánusabb megoldás attól függetlenül, h. a kivágott fenyők direkt erre lettek termesztve.Mindenkinek boldog karácsonyt és fa díszítgetést!
Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- PlayStation 5
- Google Pixel 10a – évismétlés
- VR topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest