- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem felrémlik, hanem meghallgattam két verzióban is. Mélyebb a hangja, ezért énekli mélyebben. Pontosabban nem mélyebben énekli, hanem a mély hangszíne miatt tűnik úgy. Ugyanúgy rezegteti a hangját, sőt, jobban. De Szilvi nekem semmivel nem tűnik rosszabbnak, csak másabb a hangja. Olyan kislányosabb. Például ott van az a csaj a régi Jazz+Az-ból, aki a Csepp a tengerben-t énekli.(mod:Váczi Eszter) Neki kifejezetten furcsa a hangszíne, de mégsem énekel annyira rosszul. Nekem annyira nem tetszik, de nem rossz.
Hozzáteszem nincs abszolút hallásom klasszikus értelemben, viszont világéletemben 5-ös voltam énekből, és az egyetlen fiú aki az ének-memoritereket 5-ösre tudta énekelni az osztályból. Kb 4 lány volt még így, abból 2 énnekkaros.

/L
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest