Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Boxiné
üzenetére
Heh, a jó öreg autós oktatás... Én csak 4x buktam forgalomból.
Mind a 4x én vezettem a vizsgára a megyeszékhelyre, ami tőlünk 70 km-ra volt. Érdekes.... A csoportunkból egyébként mindegyikünk a 3. UV után ment csak át. Én +még egy lány a 4-re. Most akkor ez kit is minősített? Ráadásul a tél kellős közepén vettünk órákat egészen tavaszig. Tehát volt időnk felkészülni is. Mindegy... Rég volt. Meg hát azóta már szerencsére saját rutinom is lett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mind a 4x én vezettem a vizsgára a megyeszékhelyre, ami tőlünk 70 km-ra volt. Érdekes.... A csoportunkból egyébként mindegyikünk a 3. UV után ment csak át. Én +még egy lány a 4-re. Most akkor ez kit is minősített? Ráadásul a tél kellős közepén vettünk órákat egészen tavaszig. Tehát volt időnk felkészülni is. Mindegy... Rég volt. Meg hát azóta már szerencsére saját rutinom is lett.