- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudja ő is nagyon jól, tördelte a kezeit..
Jó , ezt nem írtad. Bár visszaemlékezve az én volt céges bejelentésem is olyan izé volt, fura na kimondani, hogy bocs vége, elmegyek, találtam jobbat. Szóval izzadtam rendesen.ÉS ez is karácsony után történt, új év első hetébenÉs az eddigi írásaid ismerve ez is a "szokásos" jajj szegény kalandor , mennyi energiát belefeccölt, és csúnya gonosz emberek kihasználták tipusú sirámnak tűnt.
bambano: Az "általában nem ez a jellemző" mondat az előítélet jele. Nekem is német autóm van, elég nagy darab, el se férnék bizsumobilban...
Írtam is , hogy valószínűleg az. Nem a nagy autókkal van a baj, hanem ahogyan azzal jópáran kivagyiznak. Tudom te nem. Passat?tiv61us: ha kiviszel? Nekem msot ninc sutazgatni pénzem. Mitöbb meghazudtolva önmagam, muszáj voltam műfenyőt venni
Mivel olcsó volt. Nagyon nagyon olcsó, olyannyira, hogy annyiért sima fenyőt sose kaptam volna. Egész tűrhetően néz ki. Mert ugye választhattam: vagy nuku karácsonyfa , vagy félreteszem magamban a rosszérzést, és még ha műfenyőt is, de állítok.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Napelem
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest