- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudja ő is nagyon jól, tördelte a kezeit..
Jó , ezt nem írtad. Bár visszaemlékezve az én volt céges bejelentésem is olyan izé volt, fura na kimondani, hogy bocs vége, elmegyek, találtam jobbat. Szóval izzadtam rendesen.ÉS ez is karácsony után történt, új év első hetébenÉs az eddigi írásaid ismerve ez is a "szokásos" jajj szegény kalandor , mennyi energiát belefeccölt, és csúnya gonosz emberek kihasználták tipusú sirámnak tűnt.
bambano: Az "általában nem ez a jellemző" mondat az előítélet jele. Nekem is német autóm van, elég nagy darab, el se férnék bizsumobilban...
Írtam is , hogy valószínűleg az. Nem a nagy autókkal van a baj, hanem ahogyan azzal jópáran kivagyiznak. Tudom te nem. Passat?tiv61us: ha kiviszel? Nekem msot ninc sutazgatni pénzem. Mitöbb meghazudtolva önmagam, muszáj voltam műfenyőt venni
Mivel olcsó volt. Nagyon nagyon olcsó, olyannyira, hogy annyiért sima fenyőt sose kaptam volna. Egész tűrhetően néz ki. Mert ugye választhattam: vagy nuku karácsonyfa , vagy félreteszem magamban a rosszérzést, és még ha műfenyőt is, de állítok.
Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 - Core Ultra 9 185H - 64GB DDR5 - 1TB SSD- RTX4070 8Gb -16" mini LED-es 3200x2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest