Hirdetés
- iPhone topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudja ő is nagyon jól, tördelte a kezeit..
Jó , ezt nem írtad. Bár visszaemlékezve az én volt céges bejelentésem is olyan izé volt, fura na kimondani, hogy bocs vége, elmegyek, találtam jobbat. Szóval izzadtam rendesen.ÉS ez is karácsony után történt, új év első hetébenÉs az eddigi írásaid ismerve ez is a "szokásos" jajj szegény kalandor , mennyi energiát belefeccölt, és csúnya gonosz emberek kihasználták tipusú sirámnak tűnt.
bambano: Az "általában nem ez a jellemző" mondat az előítélet jele. Nekem is német autóm van, elég nagy darab, el se férnék bizsumobilban...
Írtam is , hogy valószínűleg az. Nem a nagy autókkal van a baj, hanem ahogyan azzal jópáran kivagyiznak. Tudom te nem. Passat?tiv61us: ha kiviszel? Nekem msot ninc sutazgatni pénzem. Mitöbb meghazudtolva önmagam, muszáj voltam műfenyőt venni
Mivel olcsó volt. Nagyon nagyon olcsó, olyannyira, hogy annyiért sima fenyőt sose kaptam volna. Egész tűrhetően néz ki. Mert ugye választhattam: vagy nuku karácsonyfa , vagy félreteszem magamban a rosszérzést, és még ha műfenyőt is, de állítok.
Aktív témák
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs