- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na,akkor mesélek, úgyis olyan "akarok beszélni róla" hatása volt rám
Ma reggel szokás szerint sietve indultam munkába. Tettem 1 kisebb kört a városban, majd eszembe jutott, hogy haza kell ugranom vmiért. Már nem akartam visszaparkolni az udvarba, így leálltam az utcán. Mivel az egész utat épp túrják, kevés hely volt, így egy kocsi-kihajtó elé álltam, de gondoltam 2 perc alatt nem lesz baj (már nem a reggel 8 órás "mindenki épp indul" időszak volt).
Jövök vissza, látom, hogy a kapunál 1 fószer hólapáttal a kezében, vörös fejjel üvöltözik, egy másik nyugtatja, hogy "bizos mindjárt jön" - ez utóbbit ismerem (szomszéd). Épphogy odaérek , már mondom is:
- "Elnézést, azonnal megyek..." Erre: (habzó szájú, inhumán stílusban)
- "Elnézést??! - Hogy lehet valaki ilyen primitív köcsög állat, az ilyennek lapáttal kéne szétverni a fejét!!!" (N-szer); "Hogy ilyen rohadt állat f***, elkésett miattad a feleségem az egyetemről" (!); "ilyen ku**..." stb...(ablaktörlők ki voltak hajtva, gondolom, hogy okuljak)
Hát, én annyira meglepődtem, hogy azt el sem tudom mondani. Még vagy egy óráig szó szerint fájt.
Nagyon otthon érzem magam ebben az országban. Igazán. És egyre jobban.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest