Hirdetés
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Mondjuk a fejfájásra azt tudnám mondani csak, hogy nekem is fáj a gyomrom ha üres
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
troland26: Úgy látom te is abba a hibába estél amibe én, ebben a hónapban nekem is változna a nevem ha lenne egy olyan nagyszerű moderátor, esetleg netalántán házigazda, aki elintézné nekem a nevem módosítását úgy, hogy ne veszítsem el vele a napjaimat és a hsz-ek számát, sosem lehet tudni
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....

ladybug: most miért modnod, hogy szemtelenül elbizakodott vagyok, melyik mondatomból vettél ki ilyet?

BlacKSouL : Azt nem írták, hogy hová tették a láncot, remélem az egyik végét a nyakukba, a másikat meg valamelyik felső vezetékre, esetleg korlátra, lényeg, hogy ne érje a lábuk a földet, nehogy felfázzon a veséjük azon a hideg kövön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Bundle topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Modding és elektronikai kérdések
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Klaus Duran: RCS
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....