- Mobil flották
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majd ha bokros teendőim közben lesz rá időm. különben is, attól, hogy vettem egy lakást, még nem feltétlen költöztem el az előző helyemről, tehát lehet ott is az állandó lakcímem. jó darabig ingáztam még utána, úgyhogy tehetnek egy szívességet akik bele akarnak kötni. különben is, ha én álmodok a vérbocival, az valszeg neki fájna...
más: egyre jobban körvonalazódik bennem: nem akarok vegyészmérnök lenni... hogy a most belénk diktált ''okosságnak'' mennyire nincs (számomra) hasznos, gyakorlati jelentősége, az félelmetes. majd elaludtam az előadáson.
cyla: lehet, hogy igaz, amit írsz. csak a stílussal van baj, mint azt már többen, többször kifejtették. majd valamikor elmondok még valamit, most rohanok. az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, akikbe nem kellene, ezáltal ők is belédkötnek. nem feltétlen ebben a sorrendben. no mindegy, majd máskor, alkalmasabb időben.
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest