Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én már láttam notiban pixelhibát. pontosabban egy IBM T31-es notin. gondoltam megosztom veletek ezt a ''tapasztalatot''.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintetek valahol meg tudom találni a bika csillagjegy 2004-es évi horoszkópját? nem élet-halál kérdése, de nem lenne egy rossz dolog. (ha valaki még belinkeli, mielőtt elmegyek, akkor ígérem, hogy a táborban belehajtok a vízbe a piros bicajommal
) -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Okés, de 10 percenként csak 2-3 alkalommal megy. Egy több órás fényképválogatás esetén kimúlnék a módszered teljesítményigényétől... Nem vagyok már tinédzser.

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nőt nem ütök aktuson kívül. Elvek...

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ennek ellenére előfordul pixelhiba notin is. Nekem 1 hónap után lett 5 egymás mellett lévő subpixel hibás, cserélték is a kijelzőt.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na, tejes a félreértés:
Mondjuk nálam paraméter, hogy a kevéssé hozzáértők se tudják egyszerűen tönkretenni, ezért Neovo X sorozat van itthon, de cégnél hozzáértőknek odaadnék bármit...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A slusszpoén, hogy 20 hónapos jánykám már megtanulta, hogy ne tapizza, de kedves párom képtelen erre...
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Notiban még egyáltalán nem láttam pixelhibát, pedig aránylag sok gép előtt ültem már. Asztali monitoron is csak vagy kettőn, mondjuk az egyik édesanyámé, amit futárszolgálattól rendeltünk neki. Egy darab fehér pötty van rajta, nem mondom, hogy észre sem lehet venni, de nem zavaró.
tbs: hadd idézzem Racecam kolléga radikális véleményét (remélem nem vág agyon érte): ''A TNFilm kategóriában minden monitor tizenkettő egy tucat.'' . Gyakorlatilag egyik sem jobb annyival a másiknál, amennyivel többe kerül némelyik, ez van...
Amúgy én 54-ért vettem 19-es wide monitort. Ésakkó' mivan? Falura jó ez is.
Egy hónap múlva úgyis 45-ért adják ugyanezt.
p -
hefe
aktív tag
Remélem működik a következő módszer:
-kibont, forgat (ha nem koog benne alkatrész jó)
-bekapcsol tesztel és ha pixelhiba figyel veszek rögtön mellé pixelhibagarit és kérek egy másikat( ugyanis nem láttam sehol sem írást róla , hogy tesztelés előtt vagy után kellene megvenni) -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én is hasonlóan jártam. A boltban megnéztük együtt a monitort a sráccal, nem violt rajta pixelhiba. Hazavittem, bekapcsoltam, már volt. Bolt felhív, termézetesen kicserélik 1 pixelhibánál is, de ebből a típusból akkor az az egy daab volt nekik, és váltotta egy másik, ami külsőre nekem nem tetszett. Úgyhogy maradtam ennél. Igaz van rajta egy pixelhiba, de kívül esik a látókör közepén, és csak néha veszem észre. Ráadásul akkor még 130k volt a monitor, és 3 hónap múlva az egyel újabb verzió már csak 70k. Szted mennyire votlam ideges?
-
hefe
aktív tag
Közben tanulmányoztam az ACER irományait és ezek szerint ha felosztom a moncsit 9 egyenlő négyzetre és 1nél több bug van a középsőben akkor az már hiba, vagy az eladó szerint 3 pixelhiba a hibakorlát.
De a monitorra 50,000 óra hibátlan működést írnak, ez meg úgy kezdi 0 órás működéssel, hogy pixelhiba. Ha már ráköltöm majdnem a fél fizum egy monitorra csak el lehetne várni , hogy tökéletes legyen!!!!
Szerintem csak arra várnak, hogy vegyek mellé acer pixelhiba garanciát 3,5 kért.... -
Vérboci
addikt
-
Solad
addikt
ehh nem tudok aludni

ellenben ugy latom itt mindenki durmol, ki van halva a topic. biztos az en alommanoimat nyultatok le ti szemetek
na mindegy olvasok egy keveset aztan elhagyom egy rovid idore az orszagot. szurkoljatok nekem, aztan majd utana megmondom, ogy jol csinaltatok-e 
-
Bash
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt nem is ismertem

En a Giuliano Gemma felere gondoltam. Gyerek voltam meg, mikor utoljara lattam
-
Kidus
őstag
Most kezdodik a kedvenc Robin Hood filmem ( ertéel )
Aki meg nem latta volna, annak ajanlom szeretettel
-
hefe
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek....
Van egy számtekbolt. Vettem ott egy acer lcd moncsit amit 1 órán belül vissza is vittem mert kibontáskor hallottam, hogy csörög benne egy elszabadult alkatrész.
Másodjára nem akarok csöcsre szaladni ezért kibontatom és kérem, hogy kipróbálhassam.
De (!) már az első alkalommal azt mondták, hogy ha én ott megnézem és netán-tán találnék pár pixelhibát akkor sem adnának másikat ha az 3-nál nem több(valami ISO 9...... szabvány szerint)
Kiváncsi lennék , hogy ilyenkor nem állna e jogomban azt mondani: ez kérem szépen nem kell, kérek egy tökéleteset!! ?
A fogyasztóvédelem szerint ''állítólag'' nem vagyok köteles elfogadni a terméket, ha kipróbáláskor bugos a dolog és kérhetek másikat. Sajnos nem lehetséges a válogatás a pultról mert csak megrendelésre hozzák 1 nap alatt....
Valaki?
-
Probiker
aktív tag
Erre nememléxek a játékból
[link]
Link javítva
Ja, bocsi hogyha volt már

[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
-
burgatshow
veterán
Fél 11-re mentem be az okmányirodába, 11-kor már itthon voltam. Végre, L sem hiszem, hogy mostmár csak várnom kell...

-
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
na hallod, nagyon jó fej lehet anyóspajti, ha tényleg ilyet teszel. vagy pont kiengesztelni próbálod?

bevallom nem néztem az oldalt, csak egyik haver pont ezzel majrézott nemrég és tudtam, hogy ő képben van ilyen virágszolgálattal kapcsolatban.
miért nem hívod fel őket vezetékesen és kérdezed meg?
-
Integra
titán
van az az idióta énekes klip amire most mindenki gerjed...
asszem ez az eddigi legjobb verzió belőle
[link] -
Racecam
nagyúr
![[kép] [kép]](http://www.mvkkvar.hu/digitalizalas/kepeslapok/Balatonboglar/104.jpg)
[link]
Sziasztok!
Üdvözletemet küldöm innen, a Balaton déli partjáról.
Az idő jó.
A víz is.
Kaja van.
Sokat gondolok rátok.
Mert szeretlek Titeket!!
u.i.: Mire visszajövök, úgy érzem megváltozom...
[Szerkesztve] -
deter
aktív tag
teszt
szerk: jólvan műkődik
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát ez milyen.....
[link] -
Probiker
aktív tag
Na, UPolok 1et. hátha hamarabb elviszik

-
MarKoo
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
nem gond, jó volt már onnan eljönni. hazafele sokat tudtam godolkodni, kérdezgették is sokszor hogy mi a bajom, de asszem ezt nem a családdal kell megosztanom. ma még vár rám egy kis beszélgetés ami majd alátámasztja, vagy éppen megcáfolja a mondásodat.
továbbra is fenttartom, hogy vannnak kivételek, de tuti csak én látom a dolgokat pozitívan. -
Winner_hun
félisten
HA 55 perc az automatikus kiléptetés, akkor nem műxik, 85 perce jártam itt utoljára, itthagytam a gépet, most visszajöttem és még nem léptetett ki

-
-
neduddki
nagyúr
HI!
En nem ngyon sozktam forogni ,mongyuk szerencsemre /vagy inabb szerencsetlensegemre nem lamboval ferrarival es porscheval totltgatok/ inkabb kozepkategoria, habar a mazda6-os egy olege trukkos joszag lepcsoshatuba /a melet hogy gyonyoru:- ))/
corsar meg muxik???
udv
neduddki -
válasz
parandroid
üzenetére
A Fabia szedánnal tényleg csak a magas embereknek könnyebb tolatni. Szegény faterom mit össze forgolódik mire kitolat az udvarból, az első és hátsó ülésnél a fejtámlák gyakorlatilag eltakarják az egész hátsóablakot, nekem könnyebb én átlátok felettük, csak az első 5-6 tolatás volt igazán nehéz, mert megkellet szokni, hogy ennek kicsit meszebb van a hátulja, mint a golfnak.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tejjen egyet tuso erteni, amit ne mlatok ma sem szegyellek kiszlani megnezi hogy ott vajjon mi is lehet elbujva /egyik isemrosm igy kotott bele egyu par mazsazs ott hagyott betontombe... vegul is csak a bal hacso futomuvet kellet alaposan cseregeni, mert a sokrudas felfugesztes nem kedvelte a kiegyngetest: - (((/
anyit meg jozzatenek, hogy a tetore is erdems figyelni belolg fal allat, mert azon is szarult tud utani a szep hosszu es szeles csik
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Nekem meg az a tapsztaltom, hogy szep nagy tukrok es egyenes oldal, es a tobbi ag magat... szep egyenes oldalfalu de hosszu teherautokkal sokkal konnyebb tolatni mint egy domboru oldau szemejjautoval... amugy mikor c-sztem akkor a kozbuso tujor direk takarva volt, nehogy mar mexokja a delikvens:- )))
amugy vbolt egy jo peoneom ias eze kapcoslatban pozso 405-joz votlakm szokva /4.4m/ es egyszer egy corsaval /a/ kellet elemnenm vhola maszkalani, most a poan az volt hogy ahol a corsa-nak a vege volt, ott a pozsoba meg csak a hacso ules tamlaja:- ))) parkoltam vele ojjanokat hogy a mellettem ulok nesztek hogy mi a francnak centizek mikor ez a dog oda 2* siman benn lenne, be is latma mindhov augy hogy akkor aszbad hejejk voltk:- )))
udv
neduddki -
burgatshow
veterán
Amíg nem találkozunk!
Mindenesetre engem is idegesített, hogy csálé, de legalább tudom, hogy ha nagyon akarom betudom rakni. Végülis az ember sem rögtön a futás mozgássorozatával kezdte, hanem a járáséval. 
ngabor2: Lehet, végülis miért ne? De akkor sem esett jól hirtelen.
peterkeT: Emelkedni emelkedik a segge ez tény, de hogy a hátsóablak mérete hogyan aránylik az autó méreteihez azt nem tudom. Én így szoktam meg és egyáltalán nem érzem kicsinek (mármint az ablak méretét).
Ahogy az edzőm szokta mondani: ''Ha nehezebb ellenféllel gyakorolsz, jobban fejlődsz!''
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha ez megnyugtat, szedánnal máig nem tudok normálisan tolatni. A céges furgonokkal, lezárt hátsó ablakú, amúgy személyautó van-ekkel sem... Tény, hogy azokkal az autókkal könnyebb tolatni, aminek nagy az ablakfelülete, és az ablak nál van vége az autónak (háromajtós, ötajtós, kombi és egyterű modellek). Itt is akad azért olyan, amiből rohadtul nem lehet kilátni, lásd pl Seatok egy része, vagy gondolom az Új Swift is ilyesmi lehet - utóbbit még nem próbáltam. Amúgy a mostani kombink tolatás szempontjából az egyik legkézreállóbb autó, amit valaha használtam. Ilyen szempontból mindenképpen jó járgánnyal kezdted a gyakorlást, bár ha jól rémlik, a Tacumának a hátsó ablaka az autó méretéhez képest elég kicsi, és hátrafelé emelkedigk az övvonala...
Megsértődni meg nem kell, told ki a nyelved, ha valaki piszkál:
. 
p -
tbs
addikt
válasz
ZCoyote
üzenetére
Tudod: annyira megy már a dolog, hogy a szépségre, a kivitelezés tökéletességére gyúrok. Mint egy 'arcművész...
winnie: Hát egy zárt dobozosban aztán foroghatsz ám, mint egy ventillátor, nem lesz jobb...
Dr. Tepes: Jaja. Inkább emlékezzen az ember, mi volt mögötte, tükrözzön és kuplungoljon, nem a gázzal jáccon tolatás közben.
Gábor: A kedv már szét van csapva, bakfitty. A gyors kézjárás és a gyors észjárás ritkán ötvöződik... (Bocs Thom, remélem túlélem...
)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
''Ezzel egyszerűbb bárhová betolatni, mint egy magas seggű szedánnal.'' Neki lehet, de nem nekem...
fordítsd meg a dolgot: egy magas seggű sedannal még ennél is nehezebb betolatni... mindjárt máshogy néz ki, nem? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
csakhogy ezt nem mindig tudod megoldani, meg szemelyautoban sem, azok kozt is van, aminek eleg magas a segge (meg ugye aki alacsony, annak meg az sem kell, az egy trabantbol sem lat ki hatra)
-
burgatshow
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek után csodálod? Még a kedvemet is elbaftátok...
Nem vezetek rosszul többek szerint, de még azért érzik és én is érzem, hogy nem egy olyan ember mozgatja azt a másfél tonnát mint aki már vezet húsz éve. Ennyi... De komolyan.
Beírtam, mert szeretek idejárni és gondoltam hátha együtt örülünk, de kedves paranoid androidunk beszólása most betett 1 kissé...
''Ezzel egyszerűbb bárhová betolatni, mint egy magas seggű szedánnal.'' Neki lehet, de nem nekem...
Punktum!
Mod, tbs: Igen azt csináltam, najó nem jártam körbe a saját kertünkben az autót azt csak ismerem azért, de lassan tolattam, egyfolytában forogtam és néztem, hogy hol mennyi hely volt. És büszke voltam magamra, hogy sikerült bepakolnom azt a nagy dögöt a garázsba. Tudom, hogy nem egy nagy manőver az egész, de nekem elég új volt. Jó persze csálé lett 1 icipicit, de gyakorlás kérdése az egész.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Tippek tolatáshoz: ha teheted előtte mindig járd körbe az autót, különösen ismeretlen helyen, mert qrvára nem látszik belülről egy karó (ami szétbacca a doblemezt), egy vödör víz (ami fényezőbe utalja a kaszni egyes részeit), stb. És a legfontosabb, hogy piszok lassan tolass! Ne szégyelj sokszor hátraforogni, ha az segít. A leggázabb egyébként a kaszáló autóorr: nagyon figyelni kell rá...
Aztán belejössz szép lassan, nem nagy mutatvány.
szerk:
Amit én szeretek, hogy a földön fekvő mintákhoz igazítom a járgányt a tükör segítségével (minta és autó oldal viszonya), így sokszor csodálkoznak, hogy tudok ilyen gyorsan ennyire merőlegesen, x°-ban, párhuzamosan megállni...
Thom, utánam: csak irigy. Neki így se megy...
Katica parkol a családban...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
úgy látom, morcos kedvében van a harcművész úr...
-
burgatshow
veterán
Mi a xart vártok el egy 0 km-es friss jogsistól? Lehet, hogy ti tökéletesek voltatok, de sajnos én nem és eléggé oda kell még figyelnem. Nem tehetek róla, nem születtem f1 pilótának és nem benzin van az ereimben.

-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezzel egyszerűbb bárhová betolatni, mint egy magas seggű szedánnal...

p
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

)