Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Aztán hány bubisat gyártotok?
-
Goose-T
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Akkor dobjuk fel valamivel. Jön valaki a Szigetre szombaton? Állat lesz, játszik a Fear Factory. Sosem voltam még a Szigeten, csak kisebb fesztiválokon, már várom. Odamegyek, szétcsapom az agyamat és fetrengeni fogok.

Más: valószínűleg egy kupi van a munkahelyemmel szemben. Ma délután lehetett látni, hogy egy tízpontos bula fehérneműben táncol a nyitott ablakban. A munkatársaim szerint már többször is volt ilyen. Egy probléma van: én pont nem annál az ablaknál ülök.
-
Goose-T
veterán
Döglődik a topik. Mindegyikkel ez történik, ha hozzászólok.

-
Feedoo
tag
Hi all!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Van egy nagyon jó barátom akinek per pill 300 verse van amit kiszeretne adni, ehhez kérnék némi segítséget! -
Bash
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Nincs, a hiba az ön készülékében van!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Agyverzxest kapok!!!! ERgyszerun enm lehet igaz:- (((((
SZORNYU!!!!!!!!!
Aki ismeri a K-t az tugya hogy a gojjakat onan lehe megismerni /aon kivul hogy hosszu piros csoruk van:- )))/ hogy ertelmetlenul kovajjognak az epueltben nahny honapig... es az meg csk nem is labiritntus , ez meg az :- ((((((
ehhhhhhh
nagyon sajnaom Oket
udv
neduddki -
Loretto
veterán
Állásinterjú megvolt, jövő héten második forduló. Azt hiszem jó lesz jogosítványt valahogy összekaparni.
-
nemcso
őstag
Három tűzoltó meghalt... [link]
...és még küzdeniük kell a pénzükért, és normális mentési eszközökért.
-
BlacKSouL
addikt
[link] sokféleképp elemezhető videó
-
BlacKSouL
addikt
Mr. Bush, lát esélyt arra hogy Magyarország vízummentességet kapjon az USA-val szemben? [link] (Kéretik hang nélkül lejátszani!)
vagy ez már volt?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Vagyok még kicsit.
No, ezek után vegyetek rózsaszín inget:[link]
Vladi: Nem mindenki ihat sört.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ahogy visszaolvastam, itten bizony nem erről van szó..
és örülj, h a fiúk oszlatni próbálnak vmit..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk. hm, értelmezésbeli diszkrepancia vélelmezhető, amennyiben az ''ittenbizony'' nálad ''istenbizony''-t jelent - ez esetben belátom, h beláttad, mire utalok
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igazán megható a segítőkészségetek, fiúk, hogy egy emberként próbáljátok eloszlatni a nagy szürke ködöt a golyó fejemben, de ittenbizony egyedül jöttem rá...

p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Pff.. csinálsz egyet, és PrtScr.
Biztos tudod, csak most be akartál húzni a csőbe...
mod: Mondom én...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
van, bar ezvalami kulso cucc, de eleg nehezkes lenne az ie6 sugojat linkelnem - mindgey, marad az F1 (de ha voisszanezed, mar eredetileg is (szandekosan) ''parancsikon (link) masolasa'' (kiemeles tolem) menupontra hivatkoztam
jah, screenshot-ot meg probalj teljes kepernyorol csinalni, ne csak az aktualis ablakrol -
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
na jóccakát... megyek lemosom a vért a kalapácsról, aztán szundikálok.
normális napom elbaszott véget ért. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én is csináltam, de Vladi beelőzött.

Nem baj, akkor is:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/racecam/img/24689938.jpg)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezen besírtam

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Parancsikon másolása, miért nem jó?

u.i.: Tudom.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Nekem ezek vannak:
Megnyitás
Megnyitás új ablakban
Cél mentése más néven
Cél nyomtatása
Kivágás
Másolás
Parancsikon másolása
Beillesztés
Hozzáadás a kedvencekhez
Letöltés a Fashgettel
Minden letöltése a Flashgettel
Tulajdonságok
Vazz, nem tudok context menüt screenshotolni.
Én innét csak úgy tudok hivatkozást kimásolni, hogy a tulajdonságokat megnyitom, ott kijelölöm, és kikopizom. De biztos selejtes az IE-m...
Racecam: Ez nagyon nem jön ki...
p -
Loretto
veterán
Holnap egy állsáinterjú, jó lenne ha valami esély lenne a dologra.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
van
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Fényképek?

-
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm

VladimirR:Neked is

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
milyen link tulajdonsagai? mindket nepszeru bongeszoben (meg az operaban is) van a linkeken elojovo context menuben az url masolasara lehetoseg ;p
-
sanyixXx
senior tag
jáúáúáúáúáúáúáúáúáúáúáúáúááúáúáúáúá...ááááááá és á
köszönöm a figyelmet -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
''E. Aladár, akit a földalatti bűnpártolói egy általa látogatott intenetes fórumon csak Vérboci néven ismernek...''
Vlad: akkor kénytelen lesz máshogy megoldani a link megszerzését. Mondjuk menjen fölé a sorszámnak, nyomjon a jobb egérgombra, és válassza a hivatkozás tulajdonságai (mittudomén emlyik böngésző alatt hogy hívják) menüpontot, és nyerje ki innét. Ez már alternatív móka, és nem szerepelt a kérdésben. Ja, látom megvolt. most elrontottad, nem tudja feltenni a következő kérdést...
p -
Sziasztok.Valaki megtudná mondani hogyan kell linket adni egy hozzászóláshoz(csak az az egy hsz jelenik meg)

-
Vérboci
addikt
Ha az elkövetkezendő pár napban a Blikk címlapján a ''KALAPÁCCSAL VERTE ÖSSZE ANYÓSÁT'' szalagcímet olvassátok, gondoljatok rám...

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mert nincs időm megvenni.

De továbbra is az a favorit.
-
Racecam
nagyúr
Ez egyszerűen nem lehet igaz...

Nehéz azt elképzelni, hogy ennek a szegény, ártatlan lánynak, annyira megtetszett BlacKSouL, hogy levetkőzve minden addigi gátlását, és minden mást is, saját magát is meglepő módon, nem tudott ellenállni a szittya magyar gyereknek, és megadta magát az elkerülhetetlennek?
-
BlacKSouL
addikt

Ez jó, de egyébként igen, nagyjából helyes megfejtések. A budi fölé volt kiírva, hogy legyünk szívesek minél kevesebb vizet elpocsékolni, mert az édesvíz nagy hiánycikk a szigeten. És hogy ''együttműködésed garantálja mindannyiunk jövőjét''
Amúgy egy liter víz kb annyiba került, mint egy liter benzin, egy liter benzin pedig annyiba került mint itthon. Szóval tényleg kevés lehet nekik. Meg azt is mondták, hogy egy túrista napi vízszükséglete átlag 7-800 liter, beleértve a fürdővizet, illetve a mosáshoz, edények mosogatásához a szállókban felhasznált vízmennyiséget, meg ilyesmit is. Ja, és májustól szeptemberig 12,5 Millió túrista látogatja a szigetet. Osztok-szorzok, az tényleg q sok víz... -
BlacKSouL
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Ez speciel nem mallorcaiúl van, hanem spanyolul, azaz castellano vagyis kasztíliai nyelven, ami a hivatalos spanyol nyelv, míg a mallorcai az catalano vagyis katalán. És mint tudjuk a katalánok büszke, önérzetes nép(lásd a függetlenségért való küzdelmük) és állítólag a szigeten beljebb, a turizmustól mentes területeken, ha valaki spanyolul szól nekik, azt nem is hajlandóak megérteni. Ráadásul a Baleári szigetek habár hivatalosan Spanyolországhoz tartoznak, azon belül részben független tartományt alkotnak, saját parlamenttel, zászlóval, meg effélékkel.
Ezen kis kitérő után még mindig várom a megfejtéseket az aláírásra, mert szerintem a nagy részét ki lehet következtetni.
Annyit segítek, hogy a ''todos'' azt jelenti mindannyiunk
erdey_a: Ez már ha minden igaz csak a német gumigyárak, és a német egészségügyi felügyelet minőségbiztosítási szabványain múlik

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ballington
üzenetére
A mostanában(illetve mostanáig) rajtam uralkodó világkép és hangulat alapján szúrós szemmel azt kéne mondanom, hogy de igen, úgy gondolok, valójában azonban képtelen vagyok érzelemmentesen elintézni a dolgot. Meg hát ő is azt mondta, hogy eddig nem ez volt az ő stílusa, és inkább csak az év közben benne felgyűlt feszültség jött ki így, de persze messziről jött ember azt mond amit akar...könnyű volt hinni neki, meg tudott győzni

erdey_a: Áh, semmi extra. Több tennivalónk volt, mintsemhogy mindenféle extrém sportra fecséreljük az időt, meghát aki ritkán gyakorol, annak a séta is extrém sport(ez itt egy metafóra jellegű valami akart lenni) és habár úgy tűnt hogy ez a mindent szabad és a halúdlegyenkövér elv érvényes az estére, de valahogy megelégedtünk az 1-10 illetve a 101-es izé...helyzetekkel
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszönöm, de az ''egyetemes'' techinai információknak én is birtokában vagyok.
Technikai kivitelezés alatt a speciális figurákra gondolok. (pl.: szekrény tetejéről csillárra ugró, arról puffon dobbantó és triplaszaltóval az alanyba érkező mutatványok)
Szóval tudod, amiért cserébe a papagáj is hagyja kivágatni a nyelvét
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Kérdezd. És igen. De azért lúzerség vagy sem, akkor és ott ő volt az aki alighanem(?) számított az ilyen ''esetekre'', és felkészültebb volt. De ezentúl bárhová megyek is olyan helyre ahol lift van, ha más nem a gatyámba bevarrva vész esetére mindenképp hordok magamnál egyet.
Technikai kivitelezés...Egy kis fantáziával szerintem magad meg tudod válaszolni a dolgot, de ha mégsem, akkor ajánlom az internetet, mint a világ multikultúrális ultralexikális olvasztótégelyét, ahonnan kis keresgéléssel az ide vonatkozó részeket(de legalábbis ahhoz hasonlót) könnyen megtalálhatod.
Vagy azt kéred meséljem el részletesen, hogy amikor már ott az ágyban én próbáltam finoman, óvatosan... na ugye nem
ballington(3603): na igen, mivel 22-én meg haverokkal megyek az Isztriára, gondoltam addig már több tapasztalattal ugyan, de kevésbé a dolog közvetlen hatása alatt könnyebb lesz ott is esetleg ''blokkolni''
Vagy pont ez fog lendületet adni 
VladimirR: inkább bíícs
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
esetleg aki tudja, hogy az uw-s mailcímet hogy kell belőni levelezőprogramon akkor azt a segítséget elfogadnám

[link]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/vegyes1/smilie_schwanger1.gif)