Hirdetés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
[link]
Egy közelebbi fotó. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Oda az üzemanyagot kell tölteni

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
[link]
Válogass. -
Racecam
nagyúr
Nem voltunk mi senkik, csak egyszerűen jól akartuk érezni magunkat.
És szerencsére ez annyira sikerült, hogy mint láthatjátok, még most is párás szemmel nosztalgiázunk rajta.
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy te AZT HISZED, HOGY ÉN AZT GONDOLOM, hogy ez itt a korlátlan szabadság hazája volt. Nem hiszem azt.
A szüleim pedig Jászberényben éltek. 30 ezres város. Fater mindig nagy, khm, rosszfiú hírégben állt, itthon mégsem basztatták. Viszont ndkból hazaküldték, mert összeverekedett valakivel
Na rá majdnem egy évre pedig megszülettem én
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
igen talan 80, maybe 81 vlt az utolso ev
az teny aki nem ''csoportosult'' ilyen tarsasagokba, nemigen foglalkoztak vele, mit hord mekkora a haja stb.
ahova mi jartunk, ott mindenkirol tudtak szinte mindent, igen kemenyen
a huzdd meg ereszd meg ment
volt mikor botoztak, sprayztek, volt mikor nem volt problema egy koncert
volt hogy enekelhettel az utcan, volt hogy nagy balhet keritettek
voltak hirhedt rendorok is, mindenki ismerte, emlekszem, mikor mondta 3 napja eheztetjuk a kutyakat mert jon a Mobil
es ez csak felig volt vicc
a szabadsag? szvsz sokat tettunk erte, ezt minden nagykepseg nelkul mondom
keszult film a nagyt generaciorol ami elottunk volt, aztan a kicsirol ami utanunk, pedig...
jo volt egy Kopasz kutya
szoval tildy, aki oda jart ahova mi, ott azert tortentek dolgok
szerk. nem voltunk hosok
ideje, huxzzal fel a vajatbol
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Most erre mit mondhatnék?

Először is a Lee, és a Lee Cooper nem ugyan az. De ez részletkérdés.
Nyilván a szüleid nem nagyvárosban éltek, ráadásul itt most a '70-es évekről van szó.
Mindenesetre az elgondolkodtató, hogy Te azt gondolod, ez itt a korlátlan szabadság hazája volt abban az időben.
Engem is biztosan csak azért vittek be többször is (igazi ok nélkül, csak mert úgy néztem ki, ahogy nem kellene, csak mert ott voltam, ahol nem kellene), mert barátkozni akartak.
u.i.: Persze bevittek okkal is, de azok más történetek. -
Integra
titán
válasz
Racecam
üzenetére
ez így szerintem nem állja meg teljesen a helyét.
az elektronikának a központosításnak és globalizációnak hála, egyre inkább kiszolgáltatott lesz mindenki, egyre inkább tudni fogják mit mikor és miért csinál, már lassan az emésztő gödörbe is bele akarják dugni az orrukat.
ok, az való igaz, hogy most más ellen irányul a lázadás és a nemtetszés, de a lázadás ugyanolyan. -
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
''jobbára megfosztotta az embereket ''
Már ahol. Mifelénk a kutyát nem érdeketlte miylen zenét hallgatsz, milyen hippi ruhát hordasz... LEgalábbis amit a szüleimtől hallottam. A 80as évek nekik spec elég nyugisan , szépen, lassan, gyarapodva teltek...
-------------------------------------
Viszont mikor mentél a határ mellett volnattal, akkor igencsak figyelték, hogy még csak eszedbe se jusson megszökni....
Faternak volt vagy 4 trapper gatyója
Meg persze lee cooper.
Irigylem őket. Bár a régi amcsi hippiket mégjobban.
Ja és nekem a doorsról szóló film jött be nagyon, meg ha jól emlékszem a Jesus Christ Superstar musicalfilm.
Na meg Travolta filmjei.....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Az a fő probléma, hogy azt hiszed ''belebujtatták'' valami körítésbe, hacsak nem a zenére gondolsz.
Ti már nem tudjátok, mit jelentett az, hogy lázadni.
A filmben is, itthon is.
Amerikában az addigra kialakult polgári értékrend, tekintély, és törvények ellen.
Itthon pedig, persze kimondatlanul, sokszok talán tudat alatt is, a fennálló rendszer ellen, amely jobbára megfosztotta az embereket az egyéni szabadságuktól, a jogaiktól.
Ma nincs mi ellen lázadj, szabad vagy, bizonyos tág határok között azt teszed amit akarsz. -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
azertbiztos kevesebbeknek jon le az egesz mint akor, a mi korosztalyunknak
mi azert egy szolid diktaturaban voltunk szabadok, mas volt mint most
es nekunk amerika volt a szabadsag hazaja
ma meg amerika fikazasa megy
es maga a csovesnemzedek is errol szolt, amit a hippik csianaltak, tehat sokan, egyutt egymasert
azert ha akkor valakinek volt penze akkor mindenkinek vol stb.stb.
a Hai meg alapfilm es kesz
bar most biztos fura lesz megnezni, ha megerkezik mert igen regen lattam, mar bitos mast fog jelenteni, valoszinu lesz kis bizserges, nosztalgia, lehet meg konnyek is a vegen
de azert kivancsi vagyok a gyerek velemenyere is -
eastsider
nagyúr
[link]
LOL
többet tudtok menni amin ez a zene megy? -
Racecam
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
A Hair nem csak egy film, hanem egyfajta életérzést közvetít.
Nem az utcán hálásra gondolok itt feltétlenül, hanem a szabadságra, függetlenségre.
Ez egyfajta lázadásban mutatkozik meg. (Akkor a kábítószer még bocsánatos bűnnek számított, de ezeket a dolgokat el lehet hagyni, nem tartoznak a lényeghez.)
Gondold csak végig, és biztosan megérted. -
tiv61us
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
csoves Levi's, vagy csoves vasznnadrag, semmikeppen sem tapper, najo esetleg wangle vagy LEE ahogy telepo mondja lee foleg azert mert az volt szinesben es nem farmeranyagban
polo vagy farmering farmerdzseki vagy borkabat, nem bordzseki! minimum zakomeret, akabat lehett poszto is es rhetett bokaig
alfoldi papucs, bakancs, vagy sajat gyartasu saru
a HAir amugy eredetileg szinhazi mjuzikel oda keszult, es allitolsag a Milos Forman fele filmnek nem sok koze van az eredeti Hair-hez
egy film attol alapfilm, hogy meg kell nezni, de azt nem jelenti, hogy kell, hogy tessen is
es a Hairt meg kell nezni
amugy tt amerikaban szerintem kisebb a respektje mint europaban, igy tapasztalom
meg meg van par film a korszakbol, nem zenesek, szelid motorosok pl.
meg a hires vitnami-koreai filmek domb, szakasz, hid a kwai folyon stb
ezek is alapfilmek
es persze manapsag is szuletnek alapfilmek es hidd el integra nem covekeltunk le a 60 evek moziajinal, nezzuk ezeket is amit erdemesnek tartun
Rez andrast
hallottatok -
burgatshow
veterán
Miután megfőztem és bekajáltam, folytatom a Guild Warozást!

Kit kell szétszedni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tam -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ááá... a trappernek volt fílingje. Az a miénk volt.
Erről jut eszembe... milyen nagy menő dolog most a tisza cipő nem?
Megy ez a retro vonal ezerrel. Pedig egy időben égő volt a tisza. Amikor már lehetett adidaszt meg nájkit venni.
A legjobb focicsukám mondjuk tisza volt. Képtelenség volt szétrúgni. -
Arnold2
őstag
-
Racecam
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy az igazi csöves ''mozgalomnak'' (nálunk) - amit persze csak így utólag szoktak ezzel a jelzővel illetni, és amiről mi akkor nem nagyon tudtuk, hogy most tulajdonképpen egy ilyen mozgalom részesei vagyunk -, nem sok köze volt a ''a tarisznyás porban ülős szakadt stílusú alter világszemlélet''-hez, valamint ''az árokparton cigit moszkvázó, gitárt pengető, buszjegyre kéregető szimatszatyros kasztba'' tartozáshoz. Bár kétségkívül volt ilyen is.
A lényeg, az a szabadság volt, a korlátlan szabadság.
Az, hogy nem függtünk semmitől, és senkitől.
Szabadok voltunk, és boldogok.
Szabadok, és boldogok! -
Arnold2
őstag
[link]
Hmm amellett hogy vicces,még elgondolkodtató is. Szerintem az USA-ba az ész nagy részét a külföldiek viszik és a magyarok! -
Lord Zero
addikt
válasz
Integra
üzenetére
én is megnéztem anno egy párszor, mert az kötelezően hozzátartozott néhai neohippi mivoltomhoz - a táncikálást rühelltem, a mjúzikeleket, mint olyan, kitiltanám a videovilágból (max képregényben jelenhetnének meg, ha rajtam múlna
), ám mindezzel együtt a hair nem taszított félőrületbe (orgazmusba se)
én egy deviáns hippi voltam, egy olyan korban (nemrég), mikor már nem is léteztek hippik, csak neoflowerpower dúlt - a közösség, tudod, meg a szeretet, meg mék láv, end mék láv ögen, end ögen...
brrrr
-
-
Vérboci
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ejnye no... azért ennél kend jóval idősebb, hogy egyenlőségjelet tegyen a Hairben megfogalmazott magvas gondolatok és a tarisznyás porban ülős szakadt stílusú alter világszemlélet közé.
Azok a fijúk lányok, akiket ma alteresnek, meg tarisznyaráknak mondanak, talán nem is látták még a hairt...
És bár kevés nagyobb rocker arc volt nálam széles-e városban pár évvel ezelőtt, magam sem tartoztam sohasem az árokparton cigit moszkvázó, gitárt pengető, buszjegyre kéregető szimatszatyros kasztba. Sőt, kerültem is minden megjelenési formájukat.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Nem, szerencsére nem láttam. Illetve csak picit.
A hair magyarul nekem szentségtörés.
Amikor a prömier volt, akkor állófogadás volt utána, és én is ott voltam. Mert akkor még vendéglátásban dolgoztam
. Na szóval akkor be-benéztem az előadásra, de a szöveget rendkívül kínosnak találtam.
Mondom, nem hallottam az egészet, csak foszlányokat, de ott volt egy két olyan szövegrész, hogy felállt a hátamon a szőr. Egészében, lehet hogy jó volt. Én azért maradok az angol verzsönnél. -
Kidus
őstag
Hat hova tunt a tisztelet?

A Hair pedig alapmu, es nekem igenis tetszik az a ''ricsaj''.
-
hummerdikk
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Gojd mojnying!
Racecam: Pff... OREGEK
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Neked is!

Már azt hittem, egy ilyen felvezetés után ütés, vagy rugás jön...

-
burgatshow
veterán
Hae fu takoisina! Másnéven, jó reggelt!

Tam -
Vérboci
addikt
Jó pénteket fórumtársak!
Táborozókról semmi hír? Nem mosta el őket az eső? És még az árnyék miatt aggódtak...
Az idei nyár nem jött be a mete-urológusoknak.
Remélhetőleg aug 20-ra fagyot mondanak, mert akkor tutira +40 fok lesz. -
Kidus
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
En itten vagyok, nem tudok menni taborba sajna iden, melo van.
Vasarnap is ugyelek megint, bar ez ugy volt, hogy eredetileg szombaton, majd megkertek, hogy csereljunk, ugyhogy aug26 lett, aztan valaki lemondta a vasarnapit, en meg racuppantam, hogy majd en viszem. Ugyhogy most ezek mennek
Szerelmes uzenetet meg itt a rezidenciamon fogadok soksokat a dragatol, masra sajnos mar nem marad ideje sem, sorry

-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Remélem, jövő nyáron hazajön, és teszünk egy kis kalandtúrát, megnézzük mi változott, ráismerünk-e még azokra a helyekre, ahol annyit jártunk. Igaz anélkül, hogy ismertük volna egymást.
Aztán szeretnék egy topiktalálkozót is szervezni mielőtt újra visszamegy...
Persze az is jó lenne, ha együtt jönnétek, akkor legalább ketten olthatnánk.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Annyira oltott, hogy meg majdnem a ''Widespread Panic'' nevu hippi zenekarra es berancigalt, az eloterig el is jutottunk. Meg kozben mentek a tortenetek, hogy halozsakkal a hatukon jartak az orszagot, nameg a veled valosz szemelyes beszelgetesunk alkalmaval emlitett hienazasok...stb. Lattam nagyon megilletodott az oreg a 25 evvel ezelotti sajat eletstilusat ujra latva.

Az en eletem mar inkabb olyan ''21. szazadi'' szinten mozgalmas, allandoan jovok-megyek, melozok mindenhol es kozben kuzdok a burokraciaval. De az teny, hogy lesz mit meselenem nekem is
/Remelhetoleg/.
Foccer: A melohelyemet innen az ablakombol /a 21.rol/ siman belatom, azt is megtudom allapitani, hogy epp ki dolgozik. Viszont a repulok itt huznak el az erkelyem mellett 5 percenkent, ha nem UPS repulok lennenek akkor meg az utasak fejet is latnam
A fogorvos meg Atlantaban volt azert kellett /volna/ a repulo, de az utolso pillanatba elorehozta az idopontot, ugyhogy mar nem talaltam jegyet barati aron es inkabb kibereltem egy kocsit. -
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Ne is mondd, ket napja volt itt valami hippi rendezveny, tele volt a varos szakadt farmeres ''mindenkit szeretek es beke van'' cuccokban jarkalo emberekkel.
Azota ilyen sztorikat hallgatok...
Na meg a ''Hair'' cimu film is uton van, mivel allitolag ''kotelezo''...
ui: Amugy imadom, hogy egyre korabban tesznek be melozni. Eloszor kezdtem du 4-el, majd lett 3, majd reggel 7, aztan 6, mostmar 5. Szal ugy allok, hogy hazajovok du 1-kor, lefekszem 4 korul, oszt nesze nekem ejjel 1:40-kor mar kakukkolok. Nah inkabb kiveszek valami filmet az online tekaban meloig... -
I_Am
veterán
-
Integra
titán
ezekben az éjjeli bőrig ázik az ember mert rossz a búvárszivattyú csak ne ázzon be a garázs dolgokban az a szép, mikor az ember hülyére dolgozta magát rekordidő alatt és utána beállhat a forró zuhany alá, majd bonthat egy hideg sört amiért keményen megdolgozott...
cheers
-
Integra
titán
asszem mindjárt mehetek vizet lapátolni a garázslejáró aknájához....
elkezdett kegyetlenül esni megint... -
BlacKSouL
addikt
POWER ON! /click/
BlacKSouL's back again..!
Hát gyerekek....nem egyszerű egy hely ez a Mallorca, akárhonnan nézem is. Akár innen GoogleEarth-ben, akár onnan élőben...persze élőben jobb volt...
Délután gondoltam számolok élménybe, de nem nagyon akar netemnek lennie. Így ha bárkit érdekel rajtam kívül hogy milyen élményeim voltak, akkor már csak holnap szigorúan pár mondatba sűrítve vázolom a két hetet. 14nap tömény napsütés, nappal fix 33fok, éjszaka 25-26, de a víz kellemes hűs 29(!)°C. Tenger, jachtok, pálmák, napfény, bikini, monokini, nokini
És bár továbbra is a magyar nők a legszebbek, azért néhány dajcs leányzótól lélegzetem elállt. Arra is rájöttem, hogy a német gazdaság mindig csak tavasszal, ősszel és télen növekszik, mert nyáron a teljes lakosság valahol külföldön nyaral(többek közt Mallorcán), kivéve a nyugdíjasokat mert ők télen. Na de még alszom rá egyet, mert friss az élmény, meg ma reggel 1kor feküdtem(pakolás), és 4.40-kor keltem(fapados repülés rulzik, bár a wizz-el minden okés volt amúgy)
Nah,
¡Buenos Noches! -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
a legbulibb az volt mikor talan eppen lellere ejjel erkeztunk es kerestunk normalis alvohelyet, talaltunk is, szep pazsit jo kis sovennyek minden OK
5 perc mulva 2000 elemlampa
a rendorsegi epulet elotti park volt
na mindegy
sok sok allomas, de legtobbszor a nyullal szemben
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Fürdőnadrág, törülköző.
Meg ami rajtunk volt.
Leginkább farmer.
Egyszer Széplakon (felsőn, nem mindegy), az Interpress üdülő parkjában aludtunk vagy 5 éjszakát a padokon. Minden reggel 1/2 5-kor menetrendszerűen jött a kertész locsolni, és elzavart minket. Olyankor, ha átmentünk a SZOT ezüstpartba, az ottani gondnokig még tudtunk aludni másfél órát. (Nem kezdhettünk ott, mert az éjjel 3-ig még kutyával sétálgatott. Talán valamilyen alvászavarai lehettek.
) A 4. napon azt mondta, a kertész, hogy érezzük magunkat otthon, már megszokott minket. (Nagyon finom portorico rumot hoztunk neki.) Sajnálta, amikor végül elmentünk.
Na mindegy.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Asszem levadászom az álommanót mert már oda-vissza bóbiskolgatok. Jó éjt nektek. Holnap leszek megint!

Tudom, nem fontos!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tam -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Itt tartom szükségesnek megjegyezni: ROTFL.
Érdekes dolog ez amúgy, jópár dal van, amivel kapcsolatban Irigyet bármikor tudok idézni, de az eredetinek a szövege sose jutna eszembe... Ákos pl az Andante turnén rendszeresen rájátszott, mindig beleszőtte az Irigy-féle Indiánsrácot az eredeti dalba.
p -
Kidus
őstag
Csipesz, ollo, stb ( sunok miatt, ha esetleg )... kotszer....
szike... najo az nem kell
Meg eles kes, kenyervago, hatha megjarjatok es ott nincs, mi mar jartunk ugy.
Egesre krem, szem es fulgyulladasra csepp ( ugy tudom van recept nelkuli is ), napozas utani vagy nap okozta egesre is krem, ha esetleg lesulnetek megis.
Tu, cerna, fel haztartas.... semmi extra
Ja meg esernyo.
Es fagyallo. -
tildy
nagyúr
Szintén hasonló korszak
Ön a szerelemdoktor számát hívta.
A sípszó után üzenetet hagyhat.''
Refr:
Gyere szerelemdoktor gyógyítsd meg a szívem,
ha beteged lettem,mindenem lángra gyúl.
Óhh doktor úr!
Ne hagyj itt ártatlanul!
Uhh, jeee doktorlove
Uhh, jeee doktorlove
My name is love love doktorlove.
Nálam a gyógyszer gombold hát ki
lassan a blúzod,ülj fel az ágyra
dibi-dob a szíved, na mond mi a vágya.
Ding-dong döng ez a ház
gyorsul a tempó na mond mire vársz!
Úgy reszket a szív meg a láb
helyrehoz majd doktorlove.
Refr: 2X
My name is love love doktorlove
Értem a dolgom gondold hát ki
jobban a kérdést, mondom a választ.
Nálam a gyógymód nem kell válasz.
Bang-bang még nem vagy húsz
de ''mellesleg'' már kitagad a blúz.
Hisz ez comb is fix így bomba a láb
majd beleszédül doktorlove.
Rotflmao
--------------------
Peterket : jaja. [link]
Íme egy lemezborito: [link]
tiv61us: kedvesem, még munkahelyen vagyok. Hajnali kettőig.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Na szóval akkor be-benéztem az előadásra, de a szöveget rendkívül kínosnak találtam.

![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/iszik/beer.gif)
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/iszik/cheers.gif)
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/iszik/ivopajtik.gif)