Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Már tegnap akartam Neked írni, nem mintha ez vigasztalna, de én is elég szarul éreztem magam, amikor 3. év végén meghúztak 3 tárgyból is és osztályt kellett volna ismételnem, ott ahová 3 évig jártam, mert Budapest többi középiskolájában nem kivánatos személy voltam. Mondjuk nálam ez nem sokáig tartott, mert úgy gondoltam valahogy majd csak lesz. És lett is. 1 év alatt levizsgáztam 3.-ból félévkor, 4.-ből év végén, és leérettségiztem.
És most is itt vagyok, nem lettem ugyan professzor, viszont jól érzem magam a bőrömben.
u.i.: Persze estin, mint magántanuló, mert a sima, és a levelező is, túl sok kötöttséggel járt és akkoriban ezeket valahogy nem bírtam.
De ez hosszú történet....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest