Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tompo
aktív tag
Lezizzeni a korosodó uriemberekről!

-
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Dugoban az sem tul felemelő, de ha tekersz akkor erőlködsz ergo több levegőt veszel és több szutykot is amit mi autosok bosszúbol nyomunk nektek

Jó a bringa, de nem ebbe a városba való és szerintem nem mindennapos közlekedésre, nagyonsokan kellene használják mint pl a hollandoknál, de az egy más világ, más mentalitás. -
Grafiqs
őstag
Én is dohányzom.

De tekerés közben soha.
Alagút igen az egy kényes pont. Bár szerintem még autóval is.
Ha dugóban tekersz, akkor persze szeded be a szemetet rendesen. De nagyon nagyon sok autós pedig nem használja ha van is a klímát. Ergó ők is szívják rendesen a saját gázukat.
De nem akarok sarkosítani.
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
''......vagy szankozhatnek le a budai hegyoldalbol telen''
Jesszusom, az egész gyerekkorom így zajlott!! Alig voltak autók, óránként ha egy elment az úton, mi meg szánkóval le ezerrel a Zalai úton, egészen az 58-as villamossínekig.
Harangvölgy! Le a 28-as busz végállomásáig.
Nosztalgia, nosztalgia......
[Szerkesztve] -
Tompo
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Csak olvasgatok, de most munka van, a tipikus autos felvogásra mondtam ezeket, mivel napi 100-200km-t megyek a városban és néha infarkuts közeli állapotba kerülök a bringásoktol. Eléggé ős vagyok, talán az első 100ban, az aláírás innen származik a hires bazmegek topikbol

Grafiqs: azért az egészségessel vitatkoznék, tekerni a dugóban, vagy pl az alguton kresztül felér néhány cigivel, és akiket láttam a felvonulásra menni nemegynek ott volt a bláz a szájában
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Itt van a velemenykulonbseg kozottunk, ami lenyeges
szerintem nem valo kozlekedesre a 21-ik szazadban, csak sportolasra /OK falvakban meg csak csak, so so/
tul nagy a forgalom, tul sok az auto, tul sok a benzingoz
en igy gondolom, es nem is koltenek bicikliutakra, inkabb eroltetnem a tomegkozlekedes fejleszteset stb.
de azert mint bringas meg ne haagudj ram
szoljal mikor leszel meghallgatlak
minden velemeny erdekel, enyem egyelore ez, tulment rajta az ido....
fura lenne a nagykoruton egy lovaskocsi, nem? -
tiv61us
őstag
ah, nem jol fogalmaztam
szeretjuk oket, csak nem a mai nagyvarosi forgalomba valok
akkor mehetnek rollerrel is a villamos sineken, vagy szankozhatnek le a budai hegyoldalbol telen
szoval becsulom oket, de nem valo nagyvarosi kozlekedebe ugy gondolom
amugy itt is vannak, ha nem is sokan, inkabb csak addig meg kiernek a hegyekbe, de nagyon veszelyes
nincs ertelme
igy gondolom, mert mint mondtam: ''a baj elotti pillanatig meg semmi baj sem volt''
/meg mindig nem tudom micimacko mondta -e, vagy valaki mas a mesebol?
/ -
Grafiqs
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Drága öreg Tiv!
Egyrészről ne kibicelj!
Másrészről pedig, igenis reális alternatíva tud lenni a kerékpár a városban való közlekedésre. Pontosan azért (is) szervezzük ezeket a megmozdulásokat, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy lehet így is. Csak ahhoz kerékpárutak kellenének. Meg egy picit odafgyelő autósok. Pölö nem parkolnak a kerékpárútra. A kerósoknak csak kis százaléka használja a körutat. Minden ép eszű (és sokszor nem, mert ha rámjön a rallizási kedv akkor irány a Margít hídtól a Petőfiig) bringás akinek nincs arra dolga elkerüli. Szal ez egy rossz példa volt.
Illetve ha állsz az autóddal a csúcsforgalomban, és méter/perc sebességgel ''haladsz'' akkor talán felmerülhetne benned illetve más autósokban, hogy lehet ezt egy picit másképp is. Gyorsabban, egészségesebben, tisztábban.
Hallgasd a Petőfi rádió hétfői Csúcsforgalom című adását. Abban is a bringás szekciót. Ott tán még hallhatsz is engem.
-
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát ma én is találkoztam ilyenekkel, bringás hegyek de egymás mellett 2-3as sorban, meg simán szembe is jöttek, aztán anyázás amikor mögéjükállatam a járgánnyal aztán ráfeküdtem a dudára, ha ismernék a kerszt lehet szeretném is őket, de a nagy többség csak potenciális veszélyforrás az utakon...
-
Cicero
őstag
Jóéjszakát!
-
tiv61us
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
az
nagyon nem szeretjuk a bringasokat
a legvaratlanabb megoldasokra kepesek, pl. kikerulni egy kanalist stb.
a mai kor tulhaladta ezt a kozlekedesi eszkozt, aki bringazni akar menjen ki a hegyekbe a termeszetbe
nagyon utalnek barkit is elutni, szeretem az embereket, szoval a bringat fel a kocsira, ki a termeszetbe s ott bringazni
ilyen erovel en futhatnek a nagykoruton, de elet a veszely -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Ma volt Bp-en illetve több vidéki nagyvárosban a Critical mass kerékpáros felvonulás. Emberek valami csodálatos látvány, állni az újpesti rakparton a tömeg elején körbe mindenki egyenzöldben (rendezői póló) és amerre a szem elátt csupa csapa kerós.
És még egy nagy élmény. Összefutottam egy Joe nevű fickóval a San Franciscoból jött. És az ottani CM egyik szervezője. Hatalmas figura. Kaptam tőle suvenyíreket. Meg persze adtam is neki. -
tiv83us
veterán
-
-
burgatshow
veterán
Akkor én is elköszönök mindenkitől, akik még maradnak azoknak kellemes szórakozást, akik meg az ágyat célozzák meg, azoknak jó 8, akik meg mást csinálnak azoknak meg érezzék jól magukat (pölö én).

-
Cicero
őstag
Megnézem felvételről ecopoly-t aztán húzok aludni. Bye bye jóéjszakát!
-
Cicero
őstag
Így csak magamat nem tehetem be valahova? xD
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Dehogy!

u.i.: Arra nem kérnék engedélyt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem nagyon jó vicc, irigylem a humorodat!

u.i.: Most már elküldhetek valakit a picsába, anélkül, hogy bannolnál?
-
Cicero
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
inkább nem.. ez vicces és most egy sem jut eszembe sry
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez kábé olyan mint amikor egy katonát a háborúban lelőnek és belehal a sérüléseibe. Mondja a parancsnok a tizedesnek, hogy legyen oj kedves, és keresse fel a hozzátartozóit és közölje velük finoman a hírt, hogy családtagjuk a hazáért meghalt.
El is megy a tizedes, bekopog az ajtón. Egy nő nyitja ki mire a tizedes:
- Özvegy Kis Béláné?
- Nem
- De
Tudom ez is xar volt de valahogy le kellett írnom...
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
tenyleg szar
jo ejt
-
Cicero
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ilyen kései órkában ez viccesnek tűnik.. kicsit...
Jócakkát! -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Ugyan már, az nem szégyen, csak a piacon kínálkozó lehetőségek kihasználása. Biztos szerzői jogi ügyvéd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már elég késő van, úgyhogy beírom ide ezt a viccet, ha már eszembe jutott:
Iskolában gyerekek elmesélik, hogy kinek az apukája hol dolgozik.
Rendben megy is a sor, mindenki elmondja, hogy az apukája kertész, kőműves, ügyvéd, autóvezető, tűzoltó, mittudoménmégmi.
Amikor a kicsi Johny-hoz ér a sor, a tanító néni őt is megkérdezi:
- Kicsi Johny, a te apukád mivel foglalkozik?
- Tetszik tudni, tanító néni, apa egy éjszakai szórakozóhelyen dolgozik, ahova csak bácsik járnak, egy színpadon táncol, és néha, ha eleget fietnek neki, el is megy egy-egy vendéggel, és vele tölti az éjszakát.
Tanító néni zavarában kiküld minden gyereket az osztályból és megkérdezi kicsi Johnyt:
- Mondd, kicsi Johny, apukád tényleg ilyet csinál?
- Á, nem, igazából szoftvert fejleszt a Microsoftnak, de ezt olyan ciki lett volna elmondani...
Jóvanna, szar vicc, tudom, elmentem aludni.
p -
Cicero
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem még bírom
Eszek csipszet az majd felébreszt, úgyis annyi E van benne
Az a gond, hogyha most felkelek a székből és lefekszek, akkor holnap lövésem lesz, hogy mi a téma a topikban, és csak olvashatok amíg valami értelmeset és tartalmasat (áhh. lol) tudok mondani
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Ma rmegintelertetted nem lanyokat futtat hanemlanyok utan fut /-na/:- )))
udv
neduddki
mod: t|-|om!: ne mert itt bantani atelapot mert raduszitom a hugodat egy vodor jeges vizzel, es kulonemsem hoz yuvore ajndekot es akkor leshecc:- )))
tiv61us: ugye ez a harlejdavidson szomszedsagaban van???:- )))
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
hmm.. kezdek fáradni, jólenne menni aludni D:
bocs Thom xd -
Cicero
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
loooll -
parandroid
félisten
-
Cicero
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Á.. az nem függőség, csak az élvezetnek való hódolás, a vallás gyakorlása, még boldog is leszel tőlle, és hát aki boldog sokáig él.. vagy valami ilyesmi

tiv61us én többet nem kérdem
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Gyere le a szerről, és húzzál aludni!

-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
AN Teged is ideevett afene???:- )))
a heten majdnem erdekes hir volt az lg haz tajarol, de kiderult hogy moszkvai ladakat oszogatnak cimu tortenet:- ((((
Mar ajdnem mekkerdeztem, hogy mejjik lyanyod kiserted, asztan ragyuttem hogy Te ijjen elcsseszett ErosPifta rajongo vagy:- )))
udv
neduddki -
burgatshow
veterán
Nem tudok nemet mondani a függőségemnek. CSOKIIIIIIIIIIIIIIII..........

-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt.
Jó volt az EROS koncert!
-
Cicero
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha nem lesz, kifizetteted vele a számlát?
![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/relaks/smilies/temp/idiota.gif)
-
burgatshow
veterán
Én is most figyelgető és keresgélő fázisban vagyok...

Bár most talán van kilátás egy helyi csajra, mert elég sokat beszélgetünk telefonon (az én számlám kárára
de nagyobb bajom ne legyen
) de még egyenlőre korántsem biztos, hogy lesz valami.... 
Mod: Na de mostmár tényleg kajálok mert kipusztulok!
Örülnétek mi? 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Le Mans Ultimate
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha dugóban tekersz, akkor persze szeded be a szemetet rendesen. De nagyon nagyon sok autós pedig nem használja ha van is a klímát. Ergó ők is szívják rendesen a saját gázukat.

loooll