Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hm, előre megfontolt csoportos tudatmódosítás.
-
tiv61us
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Melyik Kerenyi?
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Mondjuk az asszem 2001-ben volt, Nelly, Black Eyed Peas meg Destiny's Child koncerten Tampan az Ice Palace-ben valami 5-6 dolcsi volt egy sor. De akkor en meg nem ihattam, csak kolat

Ezert kellett a nezoteren a sotetben megoldani, hogy az ules alatt atcsusztasd a frisset![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
ezt mondom, itt forditva van, loversenyen, baseball meccsen 1 dollar
na mondjuk koncerten meg nagyon sok
mennyi is volt a nellyn meg azon a lancsapaton Tampan gyerekem? volt vagy 5 asszem
3 decis
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nos, bemegyek a Tescoba vagy egy Asdaba, egy 12 pack europai sor kb 7-8-9 font.
USA-ban bemesz egy Albertsonsba, ott egy 12 pack amerikai sor kb 5-6-7 dollar max. /Ami baratok kozt is kb a fele anny, mint az angol 12-packek/
Es en ugyanannyit keresek itt atszamitva, mint USA-ban kerestem. -
master bud
tag
Ha már úgyis belepofáztam nem tud valaki olyan helyet ahol Kerényi videókat lehet letölteni

Volt valami oldal, valaki említette... -
Kiskokó
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Két fontért már fasza sörök vannak. Hol vásárolsz te?
Szerk: mondjuk én Bristolban voltam többet, de 5 fontért fincsi menü járt egy pint ajándék sörrel, és egy teljesen kellemes, felkapott szórakozóhely volt, nem valami füstös sarki kricsmi.
Tiv Sr: 2 dolcsi egy sörért egy rendezvényen viszont határozottan nem rossz, ilyen helyeken nálunk ennek a többszörösét is van pofájuk elkérni érte.
Bash: egyedül semmi. Pár baráttal beülni egy csehóba és meginni 1-2 üveggel, miközben egy jót beszélgettek, határozottan kellemes elfoglaltság.
p -
master bud
tag
Keresel egy kocsmát (happy hours) és megkóstolod a kitűnő brit ale-ket. Newcastle Brown ale, Deuchars IPA stb. Ha Edinburgh-ben vagy akkor csomó múzeum ingyenes, elmész a whisky shopba.
Zabálod a fish und chipset. Én imádtam Skóciát
Szerk: A deucharst ki ne hagyd
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
napnal is vilagosabb
es hozza kell tennem, 1 dollar egy baseball meccsen
ugyesen csinaljak, mar ezert erdemes kimenni
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az a baj, hogy fakin britejnben is 4,50 a sor, csak a Font kicsit erosebb
/A fizetes meg annyival nem tobb.../ -
parandroid
félisten
A Dűne már majdnem szépirodalom. Olvasni pedig kell. Ez tény.
Egyébként ponyvából is van olyan, ami közelíti a szépirodalmat, Herbert pl ilyen. Nehéz manapság műfajokat felállítani.
A filozófiai és pszichológiai okosságokkal pedig csínján kell bánni, könnyen ártalmasak lehetnek. Könyvet amúgy soha nem tudnék monitoron olvasni, novellákat szoktam, de az is fárasztó, még notebookon is.
p -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem, miért te olvastad a szép új világot? Ha nem az is meredek

Tiv61us: igazad van, tényleg nem megfelelően fogalmaztam , de azért ahhoz neki kell ülni na. Olvastam már belőle, de emészteni kell . Pedig nagyon szeretem...
Na szóval látod, nagyon nehéz megmondani a pontos stílust,... (Régen ami nagyon lekötött, az Az ember tragédiája volt , meg Az arany ember... Nem tehetek róla, én már ilyen elcseszett ember vagyok.... )
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
most ugyis letolsz majd priviben, de tobbek kozott ezert is kell szepirodalmat, hogy egy konyvet sokkal inkabb el, mint kiolvasunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amugy utobbi is helyes, de megis....
na akkor kezdjuk a kdvenc irommal Esterhazyval, ne vagj a kozepebe, mondjuk kezdd a KMP-vel
aztan johet a bevezetes a szepirodalomba
es vegul a csucs a Harmonia Caelestis
be ne ragj, mert megollek
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Na ebből egy amit elolvasnék: az 1984et.
Na jó, Frank Herbert Dűne sorozat amit még sajnálom, hogy nem olvastam ki.
(Nem igazán kötnek le ezek a művek. NEm tehetek róla. Fura módon Huxley művei (pl. a tudatállapotok szivárványa) sokkal jobban lekötött, de még Feldmár András szövegei is. Anthonyde mello művét meg pl. végképp nem sorolnám a szépirodalomhoz.... Szóval filozófiai dolgokat tud az ember neten is olvasni... )
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
nemhogy erdemes
KELL!!!!!
hogy szebb legyen az elet es jobb legeyn stilusod -
parandroid
félisten
A romantikus tinilányregényeknek semmi köze a szépirodalomhoz. Az ponyva. A Bűn és bűnhődés, az szépirodalom. Meg a Mester és Margarita. Meg az Üvöltő szelek, hogy ne csak oroszokat mondjak. Meg Orwell 1984-e. Meg még egy rakás másik könyv, amiket igenis érdemes elolvasni.
p -
tildy
nagyúr
Mi is most vettünk a kocsiba pda-s gps-t 248 euróért. Nem rossz.
ngabor: ''kütyük árában van valami ''előfizetési díj'' is a rendszer üzemeltetőinek? gondolom nem ingyen csinálták a rendszert...''
Nincs, a gps rendszert eredetileg az amerikai hadseregnek találták ki.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Húúú, tegnap húdereúgtam.
Alig emlékszem valamire, bár inkább azt kéne mondanom, hogy az események sorrendje az, amit ki kéne rakni. -
ngabor2
nagyúr
engem is ''csak'' az ára tart vissza a gps-től, különben vettem volna. sajnos elég drágák, az alapmodellek is. mondjuk ha azt nézzük, hogy kell bele egy nagyon pontos óra, meg egy számítógép (oké, célszámítógép, abból se egy drága), akkor már érthető is az ára. vagy talán a kütyük árában van valami ''előfizetési díj'' is a rendszer üzemeltetőinek? gondolom nem ingyen csinálták a rendszert...
-
rii
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudnál adni legalább keresőszavakat, hogy mire keressek rá? haver vett kocsiba GPS-t, 80e Ft volt, a kerékpárom meg 65eFt lertékelve, szóval ha nincs tizen-huszin ezerért vakami, amivel világgá külrtölhetem, hogy éppen merre vagyok (-:, akkor sajna nem veszek ilyet ...
-
Kiskokó
veterán
válasz
brownus
üzenetére
durva!
az ilyen emberek amugy nemnormálisak. egyszerűen hülyék.. őst szinte mindne motoros az (nem ugykel venni ahogy mondom mert énis akrok majd motorozni igaz nekm eéglesz egy 250es) de akli motorotik egyszer az beleőrül a motorba és a végn már meghülyél és észnélkül megy... sokan szerencsések.... egy ideig sokan nem....
nálunk is volt egy csávó R1el ment mint állat ahol alkok (21es főűt lőrinci felé) itt állandóan végigegykerekezte az egyenes részt... aztán 2 éve eltünt aztán pont ma hallotam hogy elment motorral bejárni Európát és most 2 évre rá amikor visztért magyarországra 1 hete .. tartott haz és baleset ... asszem nemhalt meg de lebénult. -
kraftxld
félisten
Ma új rekord született

Budapest (Népliget) - Makó, (~200KM) 2 óra 35 perc, hála a volánnak
-
föccer
nagyúr
Bash: godoltam megnézem a honlapodat. Tartalmas volt......

-
Kiskokó
veterán
Húú mit találtam nemtom ismeritek e szerintem magyaroirszágon van az útszélből meg a táblákból az jön le.. szóval 900-as Kawa Ninja 300-at megy indul a pálya széléről és aztán csaptaja neki
-
Kiskokó
veterán
Hát ja a Ghost riderből nekm csak a másodi krész van meg de az nagyon állat ! pályán csávókánál a bukókamera.. 280-al megy már 12ezren pörög behúzza magát minnál gyorsabban menjen a buzi meg a hayabusháal lazán egykerekezve elmegy mellete..

Nemtudnátok ani iylen motor videó cimeket amiki iylen durvák avgy hogy a zsarukkal szórakozik stb az is ghsotrider ?
kösz
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Affene. PEdig mindent megtettem.
De most márl legalább tudom, hogy miért nem válaszol
off: miért nem találom a 'Miért moderálunk' topiko'??
Nem ez a címe?
láttam, hogy kiosztott az ps-2-es topikjában.....
Csak nem te voltál az aki felhíyvta a kedves modok figyelmét....... :?
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Rendezett egy újonc egy kis ámokfutást a moderátort keresekben. Írtam neki privit, hogy keressen meg, de még nem válaszolt.
Ha lehet nem bannoljátok egíből oksa? Legalább egy esélye had legyen.. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja, ez egy tipikus baleset forgatókönyve.
Én mindig belenézek a tükörbe, sőt a jobb vállam fölött ki is nézek az üvegen.
Muszáj, sok az idióta. -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem kell ahhoz semmiféle átsorolás, puszta véletlen is elég: [link].
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem komálom a szépirodalmat. Sem a romantikus tinilányregényeket.
Tavaly egy ~ 6-800 oldalas symbianos DEveloping series 60 application könyvet kaptam (de nem soakt olvastam bele) , idén pedig Anthony de mello : A szeretet útja-t olvastam ki. [link]
Korábbról Albert Hoffman: LSD, my problem child című könyve volt terítéken -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt már megtaláltam én is tegnap .... :-P [link]
de nem tudom merre vannak ezek a buszok ... észak dél nyugat kelet?
Na császtok ... megyek normafára....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Gambit: igen, tényleg .. most, hogy mondod, nekem is eszembe jutott, hogy a rendőrautók volvo-k voltak, (vagy legalábbis volvo kombira kisértetiesen hasonlító)
nem tudom, miért hittem azt, hogy német, talán mert a németek ilyen sebesség mániások ... köztudottan.
--------------
megyek normafára. Most. drótszamáron. Merre van normafa? Égtáj, szélességi-, hosszúsági fok is elég lesz.
------------------------
nekem (is) megvan a vélémenyem (de a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de általában csak kevesek mutatnak érdeklődést ez irányban) a városban, járdán ''tépő'' kerépkárosokról, a vársoban gyorsuló autósokról, motorosokról, de inkább nem mondom el, mert megyek normafára .... Merre van normafa? -
parandroid
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Az igazán durva a párhuzamos közlekedést végrehajtó két autó között előzés. Főleg, ha a belső sávban lévő úgy dönt, hogy visszasorol a külső sávba, ás az idióta vadbarma motoros épp egy ilyen pillanatot választ arra, hogy elsuhanjon a két autó között. Elég képies a fantáziátok, ugye? És ne mondja senki, hogy ha 140-nel elhúz egy 110-zel haladó autó mellett, akkor a jobb oldali tükörbe is belenéz, mielőtt visszasorol...
tildy: csupa szépirodalom, mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
ngabor2
nagyúr
állítólag valamelyik elektronikai boltban most akciós vérnyomásmérő van. egy pár honlapját átnéztem, de semmit nem találtam. valaki nem tudja esetleg, hogy melyikben van? anyám nem igazán tudja leolvasni az analóg, mutatós vérnyomásmérőt, és néha elég macerás is normális tempóban leengedni.
-
Agostino
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na igen. Ilyen vidom is van, igaz, ott egy kereszteződésben gurulnak a motoros elé, hát abból sem maradt sok gondolom. Haverom akar mocit venni mostanában, próbálom rábeszélni a kocsira de hajthatatlan. Az sem veszi el a kedvét, hogy nemrég vett a városban egy srác mocit, persze rögtön egy bika gépet, ráült, neki Pécsnek, kanyargós úton benézett valamit, aztan másnap a rendőrök kopogtak együttérező arccal a szülei lakásának ajtaján.
-
Agostino
addikt
Nahh ez nekem is a halálom. 100al gurulok, szól a zene, elvagyok mint a befőtt, erre nyijóóóóóó, és valami elsuhan mellettem. Hát mit ne mondjak majd jól megijedtem. Mellesleg nem értem, hogy ennyire hogyan lehetnek felelőtlenek, sosem tudni mi kerül eléjük, de akkor aztán vége a dalnak nagy sebességnél.
-
Racecam
nagyúr
Jaj de jó, enyém lett az utolsó hozzászólás a poltopikban, zárás előtt!!
Bi-bi-bí!!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ha adsz ftp-t, videót is kaphatsz!

-
rii
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
maj' utánanézek holnap .... mer' nem itt van, ha megvan még .... (-:
-
rii
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
az olyan videó mondjuk tetszik, amikor beállnak a hekus elé, bemutatnak vastagon, majd gázt adnak, és el .... a hekus meg még a villogót sem rakja ki, mert nincs értlelme, .. egyrészt esélytelen, másrészt meg provokálni végül is lehet, hogy lehet ...
nétem o.ban van még egy ghost rider (vagy mi .. ) nevű fickó, full feketében nyomatja, és folyton a zsarukkal szívózik ... :-/
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mit fogok csinálni 9 napig? Persze megnézünk mindenféle jó dolgot, de amikor apám pl.: kongresszuson fog ülni, akkor mit csináljak? Valami jó ötlet?
/A fizetes meg annyival nem tobb.../

Alig emlékszem valamire, bár inkább azt kéne mondanom, hogy az események sorrendje az, amit ki kéne rakni.
durva!