Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Nem tudtok valami olyan progit amivel mappákat/fájlokat lehet jelszavas védelem alá tenni?

-
tiv61us
őstag
most olvasom, hogy aki szo szerint agyonverte Simon Tibit, az 4 es fel evet kapott
hat nem hiszem el
itt ki nem jonne soha a sittrol, ha egyaltalan.....
ezert is szeretek itt elni
sorry mindenkitol de nagyon felment bennem a pumpa -
_Volkovy_
nagyúr
anyám megbolondult
szerintem fű -
Hasek
Közösségépítő
válasz
neduddki
üzenetére
Er... Azt tudtam, hogy maga a Lich az mi, nagy szerepjáték mániámnál fogva, de a magyar változatával még nem találkoztam, vagy legalábbis azt nem tudtam, hogy az az. Szal vágod!.(Van valami magyar megfelelője? pontosítva...)
És még egy hasonló kérdés! Az a tanagass, mit jelen magyarul?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
nehéz lett volna leformázni, mert se floppymeghajtóm nincs, se az áztatón nincs semmilyen port, hogy rá tudtam volna dugni akárhova.
(csak hogy érdekes legyen: a poharam túl magas, nem fért be a mikróba, így ''langyos'' vízben ázik a cuccom most már.)
a sárga szöcske tetején nagy a feszültség, ott nem jó. tényleg, miért van az, hogy a villamosnak 1 felsővezetéke van, és sínen halad, miközben a trolinak 2 felsővezetéke, és gumikereke?
hix mókások előnyben! aki nem ismeri, az inkább ne reagáljon rá, és semmiképp ne gyertek itt azzal, hogy a sín a 2. vezeték 
-
ngabor2
nagyúr
no, szép kis terefere ment itt tegnap este... az ember hozzászokik, hogy hétvégén nincs nagy forgalom (vagyis szófosás), nyugisan lefexik aludni, aztán másnap délután hazaérve mit lát: több oldalt vissza kell lapozni. ráadásul amiket írtatok, igen veszélyesek voltak.
olvasás közben kezdtem teát csinálni. annyira lekötöttétek a figyelmemet, hogy az üres áztatót forráztam le. most csinálhatok újabb adagot. -
neduddki
nagyúr
HI!
Van meg politika totyik egyaltaln es mijjen votl a hangualt benne tegnap este???? laotm hogy van csak kivancsi vagyok mijjen votl atermes tegenap este, de enanyir anemrdekel hogy olvasgassa is...:- ))) /meg ra is erek:- )))/
udv
neduddki -
Drizzt
nagyúr
Ha csináltatom a személyimet, s a procedúra folyamán kaptam 1 ideiglenest, de ennek már 1 hónapja, s azóta semmi nem történt, akkor menjek el a központi helyükre, hogy hátha kész az új, vagy várjak? Vagy mi a teendő?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na hogy a szemét mindeneteket, ennyit írkálni... követhetetlen. Be fogok tenni valami limitet az OFF TOPICba, hogy amíg el nem olvasom, csak egyre lassabban tudjon nőni. Először másodpercenként lehet postolni bele, aztán fél percenként, percenként és így tovább. Aztán ha elolvastam mindent, megint lehet másodpercenként.

-
Silencer83
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
egy Tmob. tarskartyaval sikerult, anno 2eve mikor volt h bizonyos kulfoldi. szolgaltatonal /ami ha jol sejtem vmifele szerzodesben allt a T-vel/ nem kellett fizetni a bejovo hivasokert, a baj az volt csak, h en nem autom. allitottam a halozatkeresest, es vmi egesz masra allat ra , tehat amikor 10 napon keresztul hivott a Parom nap 45perc-1orakat kb, ketyegett a szamlalo!
38.*** ft volt,eltettem emlekbe!
-
ladybug
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Csak éjjel, a normálisa éjjel alszik.
Napközben jönnek a másik rangúak is.
Grafi: Randi volt? De jó. És a jelek szerint jól sikerült. Elhozod a Lompos Farkasba is? Vagy már megmutattad neki a lomposodat? Ugye, nem. Mert akkor ez nem lesz hosszantartó kapcsolat.
tiv61us: Hogy micsoda lököttek voltatok megint az éjjel. És mi bajod a topikommal? He? He? Nem is élt sokáig nagy bánatomra.
-
Integra
titán
ebben a topicban lassan már csak moderátorok meg félistenek beszélnek..
-
_Volkovy_
nagyúr

[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
kéretik abbahagyni a fajtám basztatását
ez nem akármilyen hangya.
KergeHangya. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
az ördögöt a falrafestik
ma egész délután fehér festékeket fújkáltam, bocsánat..
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak tudnám, ki fújt a falra?!
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hihi, ördögünk van.

-
_Volkovy_
nagyúr
tiszta állatok vagyunk
-
Bash
őstag
Kezdem úgy érezni magam, mintha egy csapat alkoholos befolyásoltság alatt álló közé csöppentem volna.

Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Napközben jönnek a másik rangúak is.

Oriáspókjaim vannak. 2db az nagy szörös izéjük akkora mint egy 10 emeletes panel. Frédike és Bénike.