Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nincs neki szarnya egy ideig, uhhogy lehet, amugy szunyoghalos terrarium teljesen jo neki. Kapott sok finom hangy...oooo legyet meg minden.
Aztan apam bedobott neki egy nagy halalfejes lepket, ami felholtra csapta, onnantol a kezembol kajalta a majkremet meg sonkat. Meg szarnyat is novesztett.
-
LOTR
addikt
lehet hogy párnával ütöttem ki, már régebben volt (ugye a párna talán humánusabb, mert puha
)
hát ne szórakozzon pont a lábamon
Volkovy:
akkor még nem volt digitgépem, sőt fényképezős teló sem igazán volt -igazából nem is volt mobil még elterjedve (legalábbis ennyire), úgy 5-10 éve lehetett az eset, nem emlékszem, de az tuti csernobilból vagy paksról ugrált/repült eddig
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére

egyszer nyáron a nappaliban rövidgatyóban ültem a földön, mert koszos volt a ruhám, nem akartam összekenni semmit, na de a lényeg, hogy érzem, hogy a lábam piszkálja valami, hát lenéztem, és egy b@szott nagy vmi mutáns imádkozósáska nézett a szemembe a combomról, egyből felugrottam, de aztán magamhoz tértem, és egy újsággal az örök vadászmezőkre küldtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
berepült egy szúnyog a sötét szobába a nyitott ablakon át..
a monitor körül zizgett, megpróbáltam lecsapni, erre elhúzott.
most tiszta para vagyok, a sötétből egy vérszívó szörnyeteg les rám.. ha megtámad, esélyem se lesz. -
KrAt
veterán
Látom jól elvagytok, nem is zavarok sokáig, csak vki meg tudja mondani az SOS jelentését? Mármint hogy minek a rövidítése ez

Atesz -
_Volkovy_
nagyúr
die hippi die
veled is számolok még, mackótestvér -
_Volkovy_
nagyúr
most mé kell kiközösíteni a hangyákat?
-
tildy
nagyúr
válasz
Calibos
üzenetére
Söröm nicns, mert utálom.
Gyertek nyugodtan, mindenkit szeretettel várok
Valaki hozzon nokedli szaggatót, mert az nincs.
Volkovy: miylen egyébre gondolsz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végülis van két hálózsák is, egy 2-3 személyes kanapé is, + 1 ágy, akár egész hajnalig tartó ittalvós bulit is rendezhetünk
Kéretik a fürdőszobát nem összerókázni a jéger után
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Az én saját tapasztalatom: elrepültem egy hajtómű nélküli DC8-assal a Szíriuszra, de elég zötykölődős volt az út!
Xenu igazán beszerezhetne mán valami kényelmesebb járgányokat..
Érdekes, én sosem igazodom a többség véleményéhez, sokszor ezért néznek hülyének, mert mást mondok, mint az összes többi csak azért, mert úgy gondolom.
Ezt a hozzászólást elrontottad, nem nekem kellett volna írnod, én sosem bégetek a nyájjal.
[Szerkesztve] -
xaver
újonc
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én nem találkoztam még olyan anyagokkal, amikban kísértetekről írnak, de persze nem olvastam mindent.
Te átfogóan ismered a Szcientológiát, van saját tapasztalatod, vagy csak a mások által hangoztatott szöveget ismétled?
Úgy értem, hogy tényleg vetted a fáradtságot, és utána néztél, hogy mik ezek a dolgok, vagy csupán mások mondják meg, hogy milyen véleményen kell lenned?
Én szkeptikus voltam, mert túl nagy szavaknak tűntek, amikről beszéltek a Szcientológiában. Aztán elkezdtem olvasni különféle anyagokat, majd kipróbáltam, hogy tényleg működik-e, amiket olvastam, vagy csak a nagy duma van.
Amikor saját magam megtapasztaltam (és nem más mondta meg a véleményemet!), hogy ez valóban jó, és valóban működik, akkor kezdtem elfogadni, hogy ez működhet.
Ez a tapasztalatom.
Neked van saját tapasztalatod?
Van még egy oldal, ami még érdekes lehet:
[link] -
Cicero
őstag
Na mentem lányoak és fiúak! Jóéjszakát kívánok. Úgy látszik, hogy lemaradok az evésről
A tévé macit is lekéstem.. áhh.. 
-
Calibos
addikt
Na akkor beszéljük meg rögtön itt, hogy mikkor megyünk Tildyhez vacsorára.

rekesz sört én állom
ohhhh
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
''egyél, hogy élj, és ne azért élj, hogy egyél'' na.. biztos etiópok találták ki... [gonosz
] -
bobsys
veterán
Mit lehet tenni egy olyan dvd-vel ami az utolsó 15 percben kifagyasztja a dvd játékosomat + a pc-s dvdben sem tudom megnézni?
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://img90.exs.cx/img90/5575/sirvarohog.gif)
![[kép] [kép]](http://my-smileys.de/smileys2/emotlol.gif)

), meg kaja. GG