Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
Bash
őstag
Vettem egy új kocsit. A balesetet követö 37 órában sikerült mindent elintézni (és közben még dolgoztam is
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.
Szombat este érek haza, vasárnap igyekszem majd képeket csinálni.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Horgász topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- IT Megoldások és szolgáltatások
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.