- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Vettem egy új kocsit. A balesetet követö 37 órában sikerült mindent elintézni (és közben még dolgoztam is
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.
Szombat este érek haza, vasárnap igyekszem majd képeket csinálni.
Aktív témák
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- PC Architech NOVA Gamer PC
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.