Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Viszek be elég szénhidrátot, reggelire pufirizset tolok, meg szoktam enni valami gyümölcsöt is. Legyen elég a szervezetnek

-
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ezek nagyon szépen hangzanak, csak nekem több elmegy a mosdással...
Este meg késön szoktam végezni, és még itthon is általában melozom, szoval nem sok kedvem van még az 5-6 ora alvásbol is lefaragni.
Nem sajnáltatni akarom magam, inkább hálás vagyok a kedvesemnek, amki nélkül már rég éhennhaltam volna
-
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Megenni már van idöm, föleg a dugoban, de megcsinálni, vagy megvenni nincs idöm.
-
PapaMaci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nekem ha a kedvesem nem csinálna szendvicseket reggel, néha egyáltalán nem lenne idöm enni. A szendvicseimet is javarészt az autoban eszem meg, mégha nem is mindig vezetés közben.
-
tildy
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
AZért megyeszékhelyet ne hasonlítsad egy kisvároshoz, ahol van két (három) lámpa azt pazony. Jó mondjuk párom nyíregyen tanult, de jó ideje nem vezetett már, meg kell szoknia pestet. Vagy itt van faterom is, akinek 20 éve van jogsija kb 5 éve van kocsi alatta, de pestet jó messzire elkerüli , ha lehet.
Szal Pl. Jászberény és bp közt az a valamivel ksebb az azt jelenti, hoyg jóval kisebb. Más itt a mentalitás és a vezetői stílus, bele kell szokni.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Mivel ez lesz az első, majd utána nyilatkozunk érdemben.

Márk: Webcamboy, born to love, And live for joy, webcam -webcam -webcamboy!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Mi a túró az az exöszájzbúk??? Miből jött ez? Már vagy 2x hallottam félfüllel, de sose tudtam meg pontosan.
-
gozso
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
ez mondjuk jó kérdés. .
egyébként nagyon jól szogált 2 évig
Aktív témák
Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest