- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem ertettem felre, attol meg hogy rebuszokban beszel mindenki vagja hogy mirol volt szo /nezz csak bele a ''moderatort keresek'' topikba/. Mitobb o is irta, hogy rovideletu lesz a topik csak egy par linket dobjunk aztan megy is.
Egyebkent, hogy meg soroljam, Te ismersz olyat, hogy ''kaloz-dal''??! Sot ezenkivul meg ezermialliard meglevo zenestopikba beirthatott volna, hogy hol lehet un. ''kaloz-dalt'' letolteni legalisan. Ha a Kalozok nevu eggyuttesre referalt az illeto, akkor Kalozok-dalt keres, nem Kaloz dalt. Ha ez nem felreertheto akkor semmi. Ha ezek ellenere is kiderul, hogy en beneztem, akkor beismerem es en fogok Parcinak szemelyesen mailt irni, hogy vegye le a bant rola. De attol tartok ez nem fog bekovetkezni... -
erdeya
senior tag
PH-n kívül más oldalakat is látogatnál? Fúúúj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves mindenki!
Örömmel jelentem, hogy elkészült Vérboci honlapja!
Főleg a belépő képernyőre vagyok nagyon büszke. Igazából a belépő képernyő lesz később az oldal alfája és omegája (mint Bash oldala), de most még valóban van hova belépni, két nyálelválasztást megindító képet találhat beljebb a kedves látogató.
Az oldal címe az adataimnál, de csak nektek: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)