- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Szóval olvasni sem tudsz? Másra már nem tudok gondolni.
Tessék: Bővebben: link
Amúgy ha elolvastad volna legalább egyszer a többszörösen linkelt Vlad hsz-t, akkor már tudnád mit kell tenned.
Íme:
''uj szolgaltatassal, egy elegge regen hianyolttal bovult a kereso, megpedig azzal, hogy ra lehet keresni az adott felhasznalo altal nyitott forumtemakra
ennek menete, hogy elokotorjuk a kivant nick-et a felhasznalokeresobol (pl nev alapjan), majd a megjeleno listaban a felbukkano nevre kattintunk
ekkor a felhasznalo adatai tunnek elo, alatta pedig az eleddig altala nyitott, es meg elerheto forumtemak''
Ebben mi az istennyilát nem értettél meg?
Szerintem egész hülyebiztos megfogalmazás pedig...
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Még mindig nem érted... Hihetetlen...
Csak neked Linkelem a Linkelt Linket:
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
Felmész ide.Rákattintasz arra hogy ''keresés tagok közt'' utána meg beirod a neved mehet gomb és rákattintasz a nevedre.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hat, ha kinszenvedes volt vegignezni, akkor nem neked valo tarantino (bar inkabb az van, amit I_Am irt, 13-14 evesen meg fiatal vagy hozza (asszem ennyi vagy))
egyebkent igazad van, Tarantino valoban nem normalis![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
en is a From dusk till down-t lattam tole eloszor, de nekem pl nagyon tetszett
elso nezesre meg nem tudtam, hogy az egyik foszereplo (Clooney occse) maga tarantino - ranezesre eskudni mertem volna, hogy orult (es nem csak a szerepeneb) - aztan mikor megtudtam, hogy az tarantino, mar egeszen biztos voltam
egyebkent masnak is feltunt, hogy Tarantino ra van izgulva a labakra? -
escie
őstag
nem ám teljesen komolyanvevős filmek ezek.

tény, hogy kell egy kicsit öregedni hozzájuk.
na, a Kill Bill-ről a mai napig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem. olyan izé, nem is tudom...
--
Gyalog galopp meg alapmű. meg az összes repülő cirkusz. amúgy most lett meg az összes rész, rászánok egy napot, és végignézem mind.
-
TéKrys
senior tag
Tessék, így máris 3soros: Bővebben: link

mod: bocsika, lemaradt a smiley
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
A kódot elvileg el kéne fogadja, nem lehet, hogy elírsz valamit? Azt nem tudja valaki, hogy miért nem ismeri fel az eredeti CDmet a gép, és írja ki, hogy rakjam be a lemezt
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én. -
Dilikutya
félisten
Te csak ne nyiss semmi ilyet: Bővebben: link

Incognito: Az a Galambos József mitől Lagzi Lajcsi? Nem Galambos Lajosnak hívják?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
-
Gambit
őstag
Én mindig azt csinálom, hogy még elküldés előtt átfutom a hozzászólást az elütések miatt. Aztán elküldés után is átfutom egyszer, ha van időm, mert ugye lehet javítani. Ha megfigyeled, elég sok hsz-em szerkesztett. Na, ez azért van, mert az elütéseket javítgattam. Néha még így is benne marad egy-egy.
Szerk: felállítson
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
De nem kerget a tatár és ez nem chat. Nem történik semmi, ha pár mp-el késöbb küldöd el a hsz-ed. Inkább olvasd át és javítsd ki a hibákat.
Én úgy gondolom (ezt már többször leírtam), hogy a másik embert tisztelem meg azzal, ha egy tökéletesen érthető, hibátlan hsz-t nyomok az orra elé. -
Gambit
őstag
Viktronak igaza van, a helyesírás, meg az össze-vissza rövidítgetések sokat nehezítenek a dolgon. Mondjuk én saját hsz-eimet keresgettem elég sokat az utóbbi időben, és viszonylag könnyen megtaláltam őket. Próbálj helyesen írni, és a saját dolgodat könnyíted meg. A j - ly problémádat meg ne fogd az elgépelésre!

-
Incognito
senior tag
Így már tudom. Én hiszem hogy az emberi test tudja magát gyógyítani. Én csak akkor szoktam gyógyszerért nyúlni mikor évente 1x rámtör a migrén. A háziorvos nem látott még...
Ha szarul érzem magam akkor elkezdek gyümölcsöket enni és egyből megjavul minden. Én utálom a gyógyszereket. -
Esmein
nagyúr
Dehogy talál. Csak Parci iszonyat elfoglalt, ráadásul nem is az ő dolga a motort fejleszteni, ő ezt hobbiból csinálja.
Szerintem ebben a formájában használhatatlan a jobb oldali lista. Én pl annyi topichoz szólok hozzá egy nap, hogy 2 nap alatt cserélődik a teljes listám, inkább megjegyzem a topicok címét amiket látogatok és a keresőbe bepötyögöm. -
Incognito
senior tag
Hááááát. Ezt nagyon sokan vitatnák veled (köztük én is). Nem vagyok egy Babonahoroszkopjoslásmiegymás fan, de én nem intézném el ennyivel. Sok olyan dolog van amiben kételkedek. Szerintem nyitottnak kell lenni mndenre, sose tudhatod mikor mi hogyan és miért fog rád hatni...
Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aljas onoló! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én.