Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
ja, és tényleg utolsó:
a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.
mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest