- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Mars the Disciple Of Morpheus. Bevállaljam?

-
Niquis
aktív tag
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Okostelefonokon Symbian oprendszer fut. Sima mobilokon beégetett firmware, nem programozható szabadon. (elvileg
) -
Niquis
aktív tag
Vá, ez kemény. Itt kell bevallanom, hogy a téma ismerős, csak nálunk simán kockaság útján terjedt az ilyenfajta vírus.

Olyan is volt, hogy voice-chateltünk szobatársaimmal ... aztán egymásra néztünk, és ''ááááááááá''-kiáltások hallatása közben rituálisan letöröltük a voip programjainkat.
-
Niquis
aktív tag
Ja, a prociból nem sikerül 1900Mhz-nél többet kisajtolni, Albatron NF2-es lap, Coolink 300-as táp társaságában. Különösen azért meglepő ez, mert előtte 2000-en ment sokáig (alapfesz), és amikor beállítottam erre, Prime95-stabil volt. Aztán, mikor tovább akartam húzni, 2 perc alatt kifagyott. Innentől hiába játszottam a feszültséggel, bármivel.

Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ebben az esetben: DE DÚVA!