- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy kedves Moderátor mondja már meg nekem, hogy ha nyitok egy olyan topicot hogy ''rekord hsz.'' akkor azt zárni fogják vagy sem?
De ha valaki elcsórja az 5letem akkor ......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előre is thx....!
Lehet hogy ez hülye kérdés, de inkább előbb megkérdezem itt mielőtt egyből ott fikázná mindenki!És mégis miről szólna eme topik?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Átmentem TO-ra, hogy érvényesitsem a diákom (állitólag ma van az utolsó nap)
átmegyek, hát zárva minden... közbe egy to-s csaj jön, hogy hiába várunk ma szabadság van... de fasza... legközelebb csak jövő héten csütörtök, pénteken lesznek nekem meg akkor kell elmennem...
de szeretem ezt a sulit..
Húbazz, jó hogy írtad, tisztára elfelejtettem hogy a diákomra kéne matrica... amikor eszembe volt, még nem adtak, amióta meg adnak, már eszembe sem jutott.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aham, sejtettem ám én hogy előjöttök majd ezzel, de nézzetek csak körbe a fórumon, hogy mennyi macska, gepárd, oroszlán és oroszlánlány mászkál mindenfelé... szal csak óvatosan azokkal a ''cicákkal''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem gondolod hogy akkor már inkább magamnak utalnék?
Na majd mindjárt jól átszerkesztem a hozzászólásod meg bannollak is itt a törvénytelenségre való felbujtásért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Testing... ---> nem sikerült. Na mindegy, ez van.
MUŁĐER (#2277): Nyomom a hackelést
VladimirR (#2278): LOL
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na ez már alakul, de nincs előlapi kivezetésem. Szted van olyan füles, amit ki lehet kapcsolni?
Minek kikapcsolni a fülhallgatót? Húzd ki. (Hosszabbító kábel tényleg ajánlott a kényelem miatt -- csak hogy mégse a gép mögött kelljen matatni.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
hol broodwaroztatok ti? 10-11 kozott 5percenkent leptem fel bnet-re, de nem lattalak titeket
trollbalint: nincs mit (a kedvencem, mikor a bakelit-et szethajtogatja a fejen (nem tudom melyik videoban van), meg az a nevetes sem egyszeru, amit olykor elenged![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: mit sutottel meg? a tbird-ot?
[Szerkesztve]Peli lemondta, te nem jelentkeztél, úgyhogy játszottam egyedül párat (pubon).
-
Panther
HÁZIGAZDA
17 órakor szigorlat... a felkészülés legfontosabb része már megvolt: éjjeli Brood War a tanulás helyett.
(De reggel majd annak is nekilátok már!)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ui.:
Chester alkotott második rész
valy mért nem maradnak meg a topicjai
Bővebben: link
Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlanEmberek, pár hsz-en belül három ly/j elírás... figyeljünk már oda picit!
#1594 - torz on borz: ''az elméjét''
#1602 - Arhquis: ''saját érdeke''
#1604 - Arhquis: ''vaj(on) mért''
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
S kanyar kijáratában (de még a kanyarban) haladtam 90-nel, szemben folyamatos kamionsor. Egyszer csak 200-zal belémrongyolt fékezés nélkül szemből egy motoros. Mivel én sem láttam, ő sem látott, fékezés se nagyon volt. Előzött a drága. Széttépte az autóm, levágódtunk az árokba, fordultunk párat tetőn. 85-ös főút.
Bővebben: link Ezen a linken egy video található. Közülük volt az egyik. A felvételen látható, hogy a szakaszon (ezen a szakaszon történt a baleset is) szinte végig 200 felett mennek, de ha üres az út, akkor 270-280.
[Szerkesztve]Tudom, már régi téma ez a 200-al száguldó faszagyerekkel ütközés, de csak most hoztam be a pár napos lemaradásomat... nos, csak annyit akartam írni, hogy remélem meghalt a motoros. Most mondhatnám hogy azért mert ''ha nem, akkor tuti nyomorék lesz egy életre, és az sokkal rosszabb'', de nem ezért. Egész egyszerűen csak remélem hogy jól fűbe harapott, hogy' rohadna meg az összes ilyen felelőtlen marha.

MOD: Bár valamelyik hsz-ben mintha az lett volna hogy ''senki nem halt meg''...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, az ''még mindig'' volt puha! Tesco papírzsacskó + Tesco szatyor a titok nyitja, néha ki kell szellőztetni, és akkor meg sem penészedik és ki sem szárad.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom már kik, de jópáran írták hogy ''a Tescos kenyér frissen jó, de másnap már ehetetlen''. Számukra lehet igen meglepő amit írok: most fogyott el a két héttel ezelőtt pénteken vett kenyér vége, és még mindig puha volt!
Csak okosan vigyázni kell rá. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Erre most találtam rá, ha már volt vagy ilyesmi, akkor sorry, de nagyon nagy: Bővebben: link
Még csak kétszer volt, és ugye három a magyar igazság...

I_Am: Sok sikert az új élethez, remélem nemsokára legalább olyan jó lesz mint azelőtt. ''Ami nem öl meg, erősebbé tesz'' -- Azt hiszem nekem is te írtad ezt... és ha már a saját helyzetedre is így tudsz gondolni, akkor már tényleg túl vagy a mélyponton.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem meg azt szokták mondani hogy 17-nek nézek ki. Há' most komolyan ilyen fiatalos lennék?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve]Én a Rad7500-asomra faragtam rá valami prochűtőt... egész jól sikerült. A régi, kis bordát meg átraktam az alaplap melegedő tranzisztoraira. Tápba is beoperáltam egy 12-es ventit...

-
Panther
HÁZIGAZDA
Megkérdezhetem minek vettél switchet, ha lesz router is?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem is annyira off csak nemtom hova írjam....szal Acrobat Reader 7-et cimbi most tette fel /melóhely természetesen szal legális/ csöppet optimalizálták mert kb 2 másodperc alatt betöltődik még egy 300 kb-os pdf megnyitásnál is /intranten is próbáltuk ott is villámgyors/ . kicsit dúrva csak néztünk , hogy mivan.
na ennyi
[Szerkesztve]Épp töltöm lefele, remélem ez már használható lesz... a 6-os nagyon szar volt. Eltűnedezett a menüsor, nem lehetett normálisan keresni, stb stb...
Viktor77:
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért nem vagyok ott aktív, mert tök infantilis az egész fórumuk. Szörnyű.
Egyébként (természetesen) nekem sem válaszolnak mindig, de ettől még
nem fogom olyan hűdenagyra értékelni, ha valaki megteszi. (Elvégre ő jár
jól vele...
) -
Panther
HÁZIGAZDA
itt az a legrosszab állagú valami van, ami már nem hó, hanem egy ilyen kása, vizes, mély, de még nem folyik el, és nem tusz úgy lépni, hogy ne süppedj el benne...

Anaqer : én is lapátoltam tegnap, ismerem az érzést, nekünk is van garázslejárónk... kurva nagy munka előle eltakarítani, mert egyik oldalt a szomszéd melléképülete, másik oldalt fal, ergo nincs hova hányni a havat, hanem odébb kell 10 méterrel tolni v. dobálni...
Na ja, nálunk is ilyen recsi van, baromi jó...
Ja, és a rohadt ORTT minek pofázik bele mindenbe? Amióta nincs Viasat3, már abszolút nem tudok mit nézni még az alatt a pár perc alatt sem, amíg kajálok
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem.
(Lassan már a megfázásból is kigyógyulok egyébként.)
Más spamet kaptam.
Ja, ma amikor vártam a BME HSZK-ban egy gép felszabadulására, azt vettem észre hogy valaki PH-zik. Épp Integra hsz-ét olvasta... felismertem az avatarról, pedig távol álltam.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből.Nem, nem kaptam. Viszont kaptam mást.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem akarom részletezni, de offtopikba befér

Jó, gondolom próbálkoztál valamit, de szvsz egy moderátor igazán kiszedhetné ha nincs ellenvetésed.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van itt ez a négy értelmetlen hsz?

-
Panther
HÁZIGAZDA
Sorsolás
--------------------------------------------------------------------------------
Egy fiatal fiú, Bernie vidékre költözött és vett egy szamarat egy idős parasztbácsitól 100 dollárért. A parasztbácsi megígérte, hogy másnap elviszi neki a szamarat. A következő nap el is ment Berniehez és azt mondta:
''Fiam, rossz hírem van. A szamár megdöglött.''
Bernie így válaszolt: ''Na jó, akkor add vissza a pénzem!''
A parasztbácsi vállát vonogatva mondta: ''Nem megy. Már elköltöttem.''
Erre Bernie: ''Rendben, de azért hagyd itt a szamarat!''
A parasztbácsi azt kérdezte: ''Mit fogsz csinálni vele?''
''Sorsjegyeket fogok kibocsátani, és kihúzom a nyertest.''
''Hülyeség'', gondolta a parasztbácsi.
''Nem lehet egy döglött szamarat kisorsolni.''
''Persze hogy lehet'' - felelte Bernie hetykén.
Egy hónappal később újra találkozott az öreg bácsi Bernie-vel és azt kérdezte: ''Na mit csináltál a döglött szamárral?''
- ''Kisorsoltam. Eladtam 500 darab sorsjegyet darabonként 2 $-ért és az összes sorsjegy 2 $-os költsége mellett 998 $ nyereséget értem el. A döglött szamár 100 $-os veszteségét természetesen leírtam.''
''És nem reklamált senki?'' - kíváncsiskodott a parasztbácsi.
''Dehogynem. Az, aki megnyerte a szamarat. Visszaadtam neki a két dollárját.'' ..... és Bernie felnőtt, és talán ő lett a Worldcom vagy az Enron vezetője.

Tetszik! Ahogy fokukac szövege is az előző topik végén.

Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ! 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 i7-1280P 16GB 512GB Nvidia T550 4GB FHD+ IPS 1 év gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st I i5-3G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Bár tudom h nem rám gondoltatok, de magamra veszem

![[kép] [kép]](http://pantherz.uw.hu/ph/lali.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten1.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten2.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten5.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten7.jpg)

![[kép] [kép]](http://195.228.254.189/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00000429.jpg)
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)