- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.
Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest