Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arhquis: MSN az kemény dió ám....
Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
Panther: Hát a Radeon7500-nek még passzivan is elég bármi
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám...