Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát izé nem is tudom.
Talán amiatt , mert szeretném valamire vinni az életben....
És azt vagy úgy lehet , ha vannak ismerőseim, jókor vagyok jó helyen, vagy akkro ha ismernek.
Pl. Parci is elég ismert, de őrá nem irigykedek...
Nem tudom miért akarok az lenni, de azt szeretném, ha nem csak egy lennék a sok közül..
Akkor esetleg nemcsak helpdeskesként dolgozhatnék diplomával..
Hála égnek nagyon jó a munkahelyem, szeretem emg minden, jófejek a srácok is, csak remélem lesz lehetőségem szakmailag nagyon sokat tanulni...
yksz: ha mmegnézed a metnet időjárástérképet, ahhoz hasonlót én csináltam wapra , akkor amikro a metnetes még nem is léttezett(egyébként hozzájuk nulla közöm...)...Szal én találtam ki , hoyg legyen ilyen.
Azt mégse vagyok sehol.. Egyetlen dolog , amire azt mondhatom ezt tényleg letettem az asztalra:
-wapos menetjegyrendelő a mávnál, prototipus-> elvileg iden üzembe áll, az enyém csak prototype volt
-wapos időárástérkép , széltérkép, metar dekódolás...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest