- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
b14
senior tag
Szoktam én mellé beszélni?
Nos: for you: nem szeretem, ha a Milyen büdös a lábad? topicot simán elnézegeti egy moderátor, az új moderátorokról szólót viszont törli, és ha mást egy az egyben törölni kell, az zárja, amit csak be kellene zárni, zt ugy, ahogy van törli. Nem tudom, hogy miert kell egy topicot csak ugy torolni, es megmondja, hogy ott van az elso hszben a válasz, ami már nem is létezik, mert a topic destroyd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For all of the moderators: Szerintem haveribbra kellen venni dolgot, nem olyan irodai robotosan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nos, lehet, hogy emiatt a hsz miatt ban lesz nekem, de megkértél rá, hogy azt mondjam, amit gondolok.
Én ezt gondolom (azt hiszem).
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest